Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Lomnické pivo.
Vážené hodnocení
6.8
Průměrné hodnocení
7.0
Celkem vypitých piv 417
Točených piv 348
Lahvových piv 69
Plechových piv 0
Lomnické pivo

Recenze & komentáře

mipek

okomentoval před pivo následovně:

Velmi dobrý a pitelný světlý ležák, spodně kvašený, nefiltrovaný a nepasterizovaný.

7
Pavel V.

okomentoval před pivo následovně:

Nefiltrované, nepasterované, chutné, skvěle pitelné, tak akorát hořké.

8
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Toto pivo se vyznačuje zlatavou barvou, plnou chutí s vyšší avšak příjemnou hořkostí s jemným kořenitě bylinným sladovým aroma. Díky vyvážené chuti a správnému řízu má toto pivo výbornou pitelnost.EPM/Obj:11% / 4.5°Hořkost:33 IBU Složení:voda, slad (Plzeňský, Mnichovský), chmel (Rubín, Harmonie, Žatecký poloranný červeňák), kvasnice (W95).

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Řemeslný pivovar Lomnice nad Popelkou, Jedná se o pivo spadající do kategorie ležáků plzeňského typu, je spodně kvašené, uvařené výhradně z českých surovin – z plzeňského a mnichovského sladu z humnové sladovny p. Klusáčka v Kounicích a z žateckého chmele odrůd Rubín, Harmonie a Žatecký poloranný červeňák. Toto pivo se vyznačuje zlatavou barvou, plnou chutí s vyšší avšak příjemnou hořkostí s jemným kořenitě bylinným chmelovým aroma. Díky vyvážené chuti a správnému řízu má toto pivo výbornou pitelnost. Obsah alkoholu 4,5 % objemu.

7
Václav T.

okomentoval před pivo následovně:

Zakoupil jsem vzoreček v PET lahvi v Globusu. Velké překvapení pro mě z neznámého pivovaru byla krásně hořká a pitelná jedenáctka.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Klasický světlý ležák s obsahem alkoholu 4,5 % objemu, lepší průměr.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Jedná se o pivo spadající do kategorie ležáků plzeňského typu, je spodně kvašené, uvařené výhradně z českých surovin – z plzeňského a mnichovského sladu z humnové sladovny p. Klusáčka v Kounicích a z žateckého chmele odrůd Rubín, Harmonie a Žatecký poloranný červeňák. Toto pivo se vyznačuje zlatavou barvou, plnou chutí s vyšší avšak příjemnou hořkostí s jemným kořenitě bylinným chmelovým aroma. Díky vyvážené chuti a správnému řízu má toto pivo výbornou pitelnost.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Lomnické pivo 11° Světlý ležák

Jak se pije Lomnické pivo 11° Světlý ležák v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Královéhradecký kraj 76 41,00 Kč 8
Liberecký kraj 192 40,00 Kč 8
Zlínský kraj 7 16,00 Kč 2