Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Haksna.
Vážené hodnocení
7.0
Průměrné hodnocení
7.5
Celkem vypitých piv 29
Točených piv 19
Lahvových piv 9
Plechových piv 1
Haksna

Recenze & komentáře

Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Mě tohle pivko chutnalo, ale trochu bych tam ubral Mosaicu, ten je tam až příliš dominantní, až mě to malinko vadilo....Citra je tam naopak, někde v závěsu, jako by tam ani nebyla....

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

V pivovaru HAKSNA se nám zahnízdila podmanivá West Coast IPA 15° (India Pale Ale), tedy luxusně chmelená, hodně voňavá dáma s americkými chmely Citra, Simcoe a Mosaic. Můžete se tak těšit na lehké aroma citrusů, exotického ovoce, nádechu bylinek i manga.

8
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

West Coast IPA. Ochutnáno na naší 136. pivní košťovačce. Obsah alkoholu 6,5 % objemu. Hořkost 44 IBU. Chmele Citra, Simcoe a Mosaic. Chutnalo.

8
mipek

okomentoval před pivo následovně:

V pivovaru HAKSNA se nám zahnízdila podmanivá West Coast IPA 15° (India Pale Ale), tedy luxusně chmelená, hodně voňavá dáma s americkými chmely Citra, Simcoe a Mosaic. Můžete se tak těšit na lehké aroma citrusů, exotického ovoce, nádechu bylinek i manga. Toto svrchně kvašené pivo je i přes sílu vůní krásně osvěžující a milují jej muži i ženy. Spojení dominantní hořkosti a vyššího obsahu alkoholu je jako stvořené pro dlouhé letní večery. Prostě takový divoký západ na východě Česka.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Haksna 15° Nest in West

Jak se pije Haksna 15° Nest in West v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 2 81,00 Kč 1
Moravskoslezský kraj 1 85,00 Kč 1
Pardubický kraj 2 64,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 20,00 Kč 1