Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.6
Průměrné hodnocení
6.8
Celkem vypitých piv 6
Točených piv 0
Lahvových piv 6
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Vůně karamelová, sladká, ale přitom také chmelově kořenitá i citrusová. V chuti nastupuje velká hořkost, která přechází do jemné praženosti a karamelu, načež se opět vrací hořkost, jenž sebou nese příjemné doznívání s citrusy v závěsu.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Pivovar Shepherd Neame, Faversham, Kent, England. Obsah alkoholu 5,4 % objemu. Biskupové Finger se jmenuje podle značek ve tvaru prstu, které ukazovaly poutníky na jejich cestě k hrobce Thomase a Becketa v Canterbury a bylo prvním silným pivem, které měl vařit Shepherd Neame po uvolnění sladového přídělu na konci 50. let. Je to jedno z nejstarších balených piv ve Velké Británii, které se vaří od roku 1958. Bishops Finger je držitelem chráněného zeměpisného označení EU a uznává jeho jedinečný původ. Jedinečně se vaří na chartu, která uvádí, že ji lze vařit pouze sládkem v pátek, a že se musí vařit s použitím 100% přírodních surovin, Kentish chmele a ječmene a vlastní artéské minerální vody pivovaru. Červená až třešňově zbarvená, čirá, středně sycená, bez hlavy. Vůně je jako sladový slad, třešně a trochu karamelizovaného cukru. Slad je velmi osvěžující, vyvážený mezi sladkým a hořkým, dobrou sycením, slad je pěkně kombinován s červeným ovocem a nádechem alkoholu. Docela měkké. Konec přichází s trochou hořkosti, docela pěkné, ale netrvalé.

7
Maciek T

okomentoval před pivo následovně:

Brytyjskie Ale, bardzo dobre. piana, smak, aromat, barwa bardzo dobre. Bardzo pijalne, z wyraźną goryczką. W polskim Lidlu można dostać od czasu do czasu po promocyjnej cenie 4 PLN.

9
Frag

okomentoval před pivo následovně:

Velice zajímavé pivo stylu Premium Bitter. Má pěknou tmavě rezavou barvu. Chuť je při napití příjemně svěží a ovocná, po chvíli se změní ve velmi výraznou hořkost. Velmi silné a zajímavé pivo.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Shepherd Neame Bishops Finger

Jak se pije Shepherd Neame Bishops Finger v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Zlínský kraj 2 12,00 Kč 1