Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.8
Průměrné hodnocení
7.3
Celkem vypitých piv 110
Točených piv 101
Lahvových piv 2
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Síla, síla s ještě jednou síla. Lehce nahořklá, ale při tolika alkoholu už to nehraje takovou roli. Pít se dá, ale to množství nebude takové.

6
CuRve

okomentoval před pivo následovně:

Nedávno jsem se v deníku Metro dozvěděl, že sládek z Velkého Března již dovařil Svatováclavskou 21º Která by měla být k dispozici v několika hospodách od soboty 28.9. .. hned jsem tedy zjišťoval kde ho v Pardubicích točí a naštěstí tu máme jednu jedinou hospodu kde tyto speciály mají :) A tak jsme si s přáteli vyrazili na tento speciál .. Paní vrchní se nás po objednání ptala, jestli to opravdu ustojíme, byli jsme si jisti že jo a tak jsme ho opravdu dostali .. za krásnou cenu 25 Kč jsme ho dostali do pulitru - ne do doporučené třetinky. A to nás potěšilo ještě více .. Barva byla krásná tmavě hnědá, pěnu to drželo celou dobu pití, vůně byla taková nahořklá, ale chuťově bylo pivko chvílemi dost sladké -.ale naopak dost hořké. Pivko opravdu má svojí sílu - takže jsme ho vychutnávali o hodně pomaleji než jiná pivka. Chuťově bylo hodně plné, hutné a opravdu silné. Opravdu super speciál a je škoda, že ho mají jen jednou za rok :-)

9
majlo

okomentoval před pivo následovně:

Velkobřezeňský 21º speciál. Chuť výrazněji sladová s nahořklým alkoholovým ocáskem. Chuť plná, hutná. Obsah alkoholu vyšší - pozor i po třech kouscích už se může točit svět :-D

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Svatováclavské pivo 21°

Jak se pije Svatováclavské pivo 21° v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 26 31,00 Kč 8
Jihočeský kraj 8 32,00 Kč 2
Jihomoravský kraj 20 30,00 Kč 11
Královéhradecký kraj 8 19,00 Kč 2
Moravskoslezský kraj 3 30,00 Kč 1
Pardubický kraj 1 25,00 Kč 1
Ústecký kraj 13 27,00 Kč 5
Zlínský kraj 5 33,00 Kč 2