Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Raven.
Vážené hodnocení
7.4
Průměrné hodnocení
7.9
Celkem vypitých piv 37
Točených piv 18
Lahvových piv 19
Plechových piv 0
Raven

Recenze & komentáře

Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Napil jsem se ze skla. Tak tohle je pivníci skutečně nářez, dvojitý nářez. Pivo je převážně o sladu, kterého tam "kucí" nasypali několik desítek pytlů, a sládek ojíněný přítomností sličných žen, při soukromé prohlídce, nechtěně vysypal do varny asi 437 kg "bílého" cukru navíc.....p.ča prej 9 % alkoholu.....dobře asik jooooo, ale tu hořkost ( údajně 90 IBU) sis sládku vycucal maximálně ze svého penisu !!!!!!!

9
Oživlá Apokalypsa

okomentoval před pivo následovně:

Double IPA s obřími 90 IBU. Těžké, hutné, zemité pivo, zanechávající po úvodním nástupu chuti pražených sladů plnou hubu neurvalé, hrubé hořkosti a syté chuti chmelu a náznaku kouřovosti. Na žízeň či osvěžení ani omylem, ale chuťovka to je. Musím ovšem uznat, že na poli extrémně hořkých piv s IBU 80+ už jsem okusil i lepší.

8
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Jedná se o opravdu silný India Pale Ale, poměrně tmavé barvy (měděná), nízkého až žádného řízu a vyšší plnosti, který byl uvařen s pro stejnojmennou kapelu.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Silně nachmelené pivo s vyšší hořkostí, obsah alkoholu 9 % objemu. Silné, ale pitelné.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Silně chmelená double IPA, která nese název podle plzeňské trash metalové kapely. Chutné a silné, mírně sladší, ale pěkně chmelené pivo.

7
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Těžší dvojtá IPA (9% alc) měděné barvy, voní silně po karamelových sladech, střední hořkost s pomalým nástupem, vyladěná chuť. Stojí za to zkusit.

8
majlo

okomentoval před pivo následovně:

Pivo pro fajnšmekry. Zlatavě hnědá barva, silná sladovost, ocas hořký jak pohled na výplatní pásku. Vysoká stupňovitost / voltovost vylučují vyšší konzumaci, ale večerní pivo jako zlatý hřeb dne ideální.

9

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Raven 20° Laid to Waste Double IPA

Jak se pije Raven 20° Laid to Waste Double IPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 7 62,00 Kč 6
Jihomoravský kraj 3 63,00 Kč 3
Královéhradecký kraj 1 0,00 Kč 1
Liberecký kraj 1 40,00 Kč 1
Pardubický kraj 3 51,00 Kč 1
Zlínský kraj 4 33,00 Kč 2