Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
4.7
Průměrné hodnocení
3.8
Celkem vypitých piv 16
Točených piv 0
Lahvových piv 16
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

3
Jakub Š.

okomentoval před pivo následovně:

Na můj vkus příliš silné, chuťově taktéž zas až tak nepotěší, nicméně vypít se to dá.

5
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Belgický silný Ale - pivo zlatavé barvy dozrávající v lahvi, plná, příjemně ovocná chuť, lehce nahořklá a kořeněná příchuť díky pečlivě vybíranému chmelu.Tohle mi nechutnalo ani trochu.

3
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

L. De Block, Merchtem - Peizegem (u Bruselu). Satan Red : doesn't let you unmoved, a beer will enjoy to taste and appreciate among friends, refreshing, quenching, made for those fine, beautiful moments of life, a perfect balanced beer. Specifieke ingredients : the <> of noble dark malts, spices and the elected proper Satan-yeast. Colour : amber Taste description : a harmony of nuances between creamy and strong arome, sweet and fine palet, fruity with a perfume of hop. Technical description : Alcohol : 8 vol.%, Degrees Plato : 17,7 PL°

4

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Satan Red

Jak se pije Satan Red v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 3 31,00 Kč 2
Zlínský kraj 2 42,00 Kč 1