Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.9
Průměrné hodnocení
5.7
Celkem vypitých piv 27
Točených piv 10
Lahvových piv 8
Plechových piv 9
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
Funferr

okomentoval před pivo následovně:

Na to, že jsem byl nucen ho pít teplé a doporučuje se kolem 0°C (:-O), tak nebylo špatné... (plechovka)

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Klasické polské pivo, vysoký obsah alkoholu a to 7 % objemu. Pivovar Carlsberg Polska z Varšavy (značky piv Harnaś a Okocim), patří do pivovarské skupiny Carlsberg (Dánsko)

5
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Jiskně jantarová barva s mohutnou pěnou, která se časem zmenšuje do tenkého závoje a tím propouští chmelové a květinové tóny. Chuť je plná karamelu s jemnými náznaky ovoce.

5
Frag

okomentoval před pivo následovně:

Moc mě nenadchlo. Poměrně hodně nasládlá chuť. Pěkná barva - tmavě zlatá. Pěna příliš dlouho nevydrží. Dost rychle opadne. Na vyzkoušení celkem fajn, ale nějaké větší popíjení nic moc. Ale chválím velikost plechovky - 568 ml.

4
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Jedno z těch opravdu nej polských piv.Moc mi chutnalo.

7
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Další silné pivo z polského supermarketu. Opět sladká chuť s tóny kávy, opět nadprůměrný obsah alkoholu 7%. Pomalu začínám rozumět polské pivní kultuře: pivo musí být silné, aby proběhl přechod z obvykle konzumované vodky bez šoku z nedostatku špiritusu a musí ho být hodně. V regálu jsem tam viděl plechovku, na které bylo napsáno XXL a obsahovala 550 ml piva. Tato plechovka je XXXXXL a ráčí 568 ml. 40 ml čistého etanolu. Prostě polská pivní kultura není o tom pivo jak u nás popít, ale po něm se opít. Což by u tohoto vzorku šlo i u mě, protože ze zatím ochutnaných polských "mocných" piv mi přijde nejchutnější. A šlo by to i levně, těchto 568 ml 7% piva stálo 2,89 zlotuwek, což při aktuálním kurzu je nějakých 18 kaček. Velmi slušný poměr cena/výkon.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Okocim Mocne

Jak se pije Okocim Mocne v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 1 35,00 Kč 1
Olomoucký kraj 1 22,00 Kč 1
Zlínský kraj 1 10,00 Kč 1