Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.4
Průměrné hodnocení
6.5
Celkem vypitých piv 16
Točených piv 1
Lahvových piv 14
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří Duvel Moortgat ( Breendonk-Puurs, Belgie) Styl: Tripel Barva světle medová. Pivo je lehce zakalené. Pěna vysoká opadla. Vůně lehce slaná karamelová ovocná chleba. Chuť sladká ovocná(pomeranče),karamel koření, rozinky,ořechy. Obsah alk:10,0%. Dobré,silné!!!! Cucat!!

8
Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Celkem síla, akorát jsem jej vypil a jsem zvědav, kdy se zapíše. Nemám rád černá ani tmavá piva, tak již při nalévání do sklenice jsem byl trochu příjemně překvapen pouze tmavší barvou piva (očekával jsem podstatně tmavší odstín). Chuťově je pivo celkem dost sladké a nemá náznak hořkosti, ale špatné pivo to není.

6
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Jantarově zbarvená největší pivo z řady Maredsous nabízí tóny pomerančové marmelády ve vůni, bohaté tělo vyvážené ovocem, a i trochu krémové. Jeho výrazná síla je nejpatrnější v dlouhém, hřejivém doznívání.

5
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

T. J Belgie. 10%. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Maredsous 10 Tripel