Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.5
Průměrné hodnocení
6.6
Celkem vypitých piv 11
Točených piv 0
Lahvových piv 11
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Jde o poměrně suché pivo s hnědou barvou a stopami bukových ořechů, mandlí a vlašských ořechů. Tento speciál dozrával v Yorkshirských kamenných kádích a byla v něm použitá voda z původní dvacetimetrové studny z roku 1758. Samozřejmě veganské, jako všechna Smithova piva.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Brewed by: Samuel. Tadcaster, North Yorkshire, England. Polotmavé pivo s obsahem alkoholu 5,0 % objemu. ořechová vůně. Chutnal.

7
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Toto červenohnědé pivo je ve sklenici vyjímečně čiré s výborným, vytrvalým nasycením. Vůně opravdu silně připomíná oříšky s nějakou karamelou a zemitými chmelovými tóny. Středně suché se sladovou-oříškovou dominantní chutí a jemně dřevitým dozníváním.

5
Ožralý troll

okomentoval před pivo následovně:

Ale velmi intenzivní ořechové vůně s temně skořicovou barvou. Jako kdyby jste pili pivní karibský rum.

8
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Yorkshire. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

7
Zbynek S

okomentoval před pivo následovně:

Dobrý brown Ale ze severního Yorkshiru. Krásná oříškově hnědá barva, chuť není příliš výrazná, spíše jemnější a vyvážená, celkově nasládlá po karamelu a oříšcích. Určitě stojí za košt.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Samuel Smith's Nut Brown Ale

Jak se pije Samuel Smith's Nut Brown Ale v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 2 31,00 Kč 2
Moravskoslezský kraj 1 69,00 Kč 1
Zlínský kraj 3 12,00 Kč 1