Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Jihlavský radniční pivovar.
Vážené hodnocení
6.9
Průměrné hodnocení
7.1
Celkem vypitých piv 150
Točených piv 118
Lahvových piv 32
Plechových piv 0
Jihlavský radniční pivovar

Recenze & komentáře

Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Zajímavé pivo méně výrazné chuti, ale jinak celkem vyvážené a nic co by člověka odradilo od konzumace - rozhodně stojí za ochutnání.

6
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Je to zajímavý projekt při kterém konzument poznává různé druhy chmele, jsou to různá a výborná piva - rozhodně stojí za ochutnání.

8
Barba

okomentoval před pivo následovně:

Chmel: mandarina bavaria, galaxy. Zajímavá single hop pivka. Těším se na další

8
Jan K.

okomentoval před pivo následovně:

Bramling Cross. Pěkná vůně, pěna taky chvilku vydrží, chuť je o trochu méně výrazná, za to ale velice hořká.

7
Matěj L.

okomentoval před pivo následovně:

radniční mám hrozně rád a tohle bylo narosto boží pivo a rozhodně si ho ještě nekdy dám a na irský je to fakt dobrý všecny iva co sem tam měl

9
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Bramling Cross (GB) 7/10, rozhodně zkusit!

8
Petr B.

okomentoval před pivo následovně:

Pacific Jade - s tímto chmelem bohužel pouze průměrný - 5/10. Centennial - výrazně chmelová až bylinná hořkost, chutnalo - 7/10.

6
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

T. Chinook. Dříve: 4 - Premiant, T4 - Amarillo. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

3
Bořihlt P.

okomentoval před pivo následovně:

V českých zemích ojedinělý projekt "single hop" série. V Radničním pivo umí a potvrzuje to i Postapocalyptic Ale. zatím ochutnáno: Kazbek 7/10 Motueka 6/10 Challenger 5/10 Cascade 7/10

7
Martin K.

okomentoval před pivo následovně:

Challanger - Chuť je hořká, možno cítit trochu ovoce či co, typická aleová chuť, velmi osvěžující a až moc pitelné. Cascade - Hodně je cítit ta exotika, v kombinaci s alem se jedná o skvělý, leč stále velmi pitelný mok. Chinook - Asi ničím výjimečný ejl. Chutná dobře. Oproti předchozím chmelům je méně splavný a více "kořeněný". Nelson Sauvin - Opět je znát exotika, tropy, ovoce. Řekl byh ale, že Cascade byl o něco málo lepší. Saaz ŽPČ - Apovitá APA, která není tak dobrá jako třeba Cascade, ale rozhodně neurazí. Charakteristická chuť absentuje, ale i tak jde o poměrně záživný počitek. Citra - Tak na tu jsem se hooooodně dlouho těšil. A možná proto mě trochu zklamala. Čekal jsem od ní víc, přestože byla skvělá. Prostě citrová chuť a ještě výraznější vůně. Goldings - To snad ani neni ejl, je to prostě normální pivko s hodně plným tělem. Určitě stál za to, ale Cascade nebo Citra byly o několik tříd jinde. Premiant - Docela hutný, příjemně hořký mok, který je poctivě uvařen. Na druhou stranu je v něm cítit i jakási kyselost, ale neřekl bych, že je přímo na závadu. Sorachi Ace - Mají zde být známky okurek a žvýkaček. Vůně je sice taková podivná, v chuti se taky semtam nějaký náznak objeví, ale jinak je to prostě ejlík. Pacific Jade - Těžký a nezáživný průměr. Cítit podivná pachuť. Amarillo - Zajímavá, hořká verze této APy. Při doznívání je ale znát jakási pachuť.. Motueka - Tohle bylo osvěžení. Opět hodně do hořka, což na žízeň úplně nepomáhá, ale krásně osvěžující, ovocné, tropické.. Centennial - Spíše do bylinna s velmi specifickým aromatem, avšak stále velmi hořké.

9

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Jihlavský radniční pivovar 12° Postapocalyptic Ale

Jak se pije Jihlavský radniční pivovar 12° Postapocalyptic Ale v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 25 41,00 Kč 10
Jihomoravský kraj 83 40,00 Kč 9
Královéhradecký kraj 2 0,00 Kč 1
Vysočina 13 35,00 Kč 3