Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Clock Řemeslný pivovar Potštejn.
Vážené hodnocení
7.1
Průměrné hodnocení
7.4
Celkem vypitých piv 26
Točených piv 14
Lahvových piv 11
Plechových piv 1
Clock Řemeslný pivovar Potštejn

Recenze & komentáře

Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Svrchně kvašené, velmi kyselé a tudíž sakra osvěžující pivo s přídavkem citronové trávy, levandule, rozmarýnu a soli, navíc s nižším obsahem lepku. Samozřejmě, že to chutná jako limonáda, ale zato jako nebeská limonáda. Pro mě ohromující, zejména za tu vyvážrnou chuť, o kterou se zasloužila každá z přidaných bylnek.

10
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Herbee je bylinkový kyseláč od Clocku se sníženým obsahem lepku, který flirtuje s levandulí, rozmarýnem, solí a hlavně citronovou trávou! Je to již v pořadí třetí bezlepkový počin Kuby Sychry a stejně, jako ostatní je tohle pivo uvařeno s podílem českého čiroku díky němuž je tak hladina gliadinu pod 10mg/l.

9
EngeLLo

okomentoval před pivo následovně:

Sklo 0,75l: Bylinkový kyseláč se sníženým obsahem lepku, s levandulí, rozmarýnem, solí a hlavně citronovou trávou je pivo, které ochutnám jednou a dost. 5,1% alc.

5
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Tohle mě velmi chutnalo, neskutečně osvěžující, chutný a pitelný "nápoj"....Správně píši nápoj, páč už to jako pivo nechutná, i v tom Cideru, to pivo ještě cítit jde, tady nikoliv, tady cítím nějaké skvostné Alpské či Orlické bylinky. Celkově je tento nápoj skvěle vyladěný a troufám si vám všem tvrdit, že bych "klíďo píďo" vypil i dvacet škopků !!!! Nazdar.....

9
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Svrchně kvašené ochucené bylinné světlé pivo se sníženým obsahem lepku, nefiltrované a nepasterizované.

7
DanMi

okomentoval před pivo následovně:

Tělo lehce vodové, prázdné, v doznívání tóny citrusů, citrusové tóny, bylinné tóny. Chtělo by to popravdě trochu vyladit, vypít se ale dá.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Gluten Reducet Herbal Glose, tedy pivo se sníženým obsahem lepku, ječmen, pšenice, levandule, rozmarýn, citronová tráva. Moc aromatické.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Clock 12° Herbee Gluten Reduced Herbal Gose

Jak se pije Clock 12° Herbee Gluten Reduced Herbal Gose v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Královéhradecký kraj 13 57,00 Kč 2
Olomoucký kraj 1 0,00 Kč 1
Zlínský kraj 1 25,00 Kč 1