Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.4
Průměrné hodnocení
6.5
Celkem vypitých piv 5
Točených piv 0
Lahvových piv 5
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Kulmbacher Brauerei (Kulmbach, Bavorsko, Německo ) Styl: Schwarzbier / Black Lager Barva: čokoládová hněd. Pivo je zakalené. Pěna hustá,krásně okrová,poté opadla. Vůně: pečené slady,tmavá čokoláda,karamel,ořechy. Chuť: sladká a lehce kyselá,opečené slady,karamel,tmavá čokoláda,ořechy,vanilka. Obsah alk: 4,9%. Velice dobré,pitelné,tmavé pivko!!!

7
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Hodně sladké a hutné černé pivo z Německa. Přes nemnohých 4,9% alkoholu působí velmi hutně, skoro jakoby člověk pil nějaký kávový likér. Vůně taková nějaká nakyslá, což mě trochu při prvním očuchání zarazilo, ale chuť a konzistence velmi výživná, jak už výše řečeno. Nicméně těžko říct, jestli mi to ladí. Rozhodně o mnoho výživnější než třeba černý Kozel, zato ovšem ten pocit, že jeden pije kafe s dehtem ne a ne dostat z patra.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Kulmbacher Mönchshof Schwarzbier

Jak se pije Kulmbacher Mönchshof Schwarzbier v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 1 26,00 Kč 1