Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Kočovný Kozi.
Vážené hodnocení
6.9
Průměrné hodnocení
7.3
Celkem vypitých piv 36
Točených piv 22
Lahvových piv 14
Plechových piv 0
Kočovný Kozi

Recenze & komentáře

mipek

okomentoval před pivo následovně:

Pivo, které rozhodně nemůže soutěžit v kategorii tradiční český ležák. Vařeno sice tradičně, ale s podílem (pro ležák) netradičního žitného sladu a přichmeleno francouzským chmelem. Chmely: ŽPČ, Magnum a Aramis

6
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Žlutooranžová barva, střední pěna. Vůně sladová, pečivová. Chuť máslová, sýrová, pečivová, hořká. Slady ječné, žitné a pšeničné. Obs.alk. 4,2% obj. Pro létající pivovar Kozi vyrobil pivovar Tišnov, Ostrovec. Hořké, ale pitelné.

7
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Pil jsem z PET. Na ležák slušné hořké, ale mohlo tam být víc cítit sladové tělo...A to jsou tam tři druhy sladů ! Pitelné to je. Bojler : 6.1.2023 jsem pil z čepu, pivo je parádně hořké, konečně plné a skvěle pitelné, zvedám o dvě hvězdy !!!

8
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Pivo, které rozhodně nemůže soutěžit v kategorii tradiční český ležák. Vařeno sice tradičně, ale s podílem (pro ležák) netradičního žitného sladu a přichmeleno francouzským chmelem. Lehce voňavější ležák.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Kočovný Kozi 11° Hořký Kozi

Jak se pije Kočovný Kozi 11° Hořký Kozi v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 9 41,00 Kč 6
Středočeský kraj 2 41,00 Kč 1
Zlínský kraj 13 39,00 Kč 4