Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Muflon.
Vážené hodnocení
7.3
Průměrné hodnocení
7.6
Celkem vypitých piv 31
Točených piv 12
Lahvových piv 19
Plechových piv 0
Muflon

Recenze & komentáře

Pp

okomentoval před pivo následovně:

ZALOŽENO 2014 Naším cílem je vybudovat značku prosperujícího řemeslného pivovaru, jehož pivo Muflon se stane pojmem v restauracích dobrého jména a Pivovar Kunratice bude uznávanou veličinou mezi českými minipivovary. Jeho produkty jsou již nyní oceňovány jak znalci, tak širokou veřejností. Pestrostí a kvalitou piva přispívá náš pivovar ke zlepšování pivní kultury v Čechách.

8
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Velmi dobré speciální svrchně kvašené pivo typu Russian Imperiál Stout. Hořkost 46 IBU. Uvařeno v kooperaci Pivovar Kunratice a ColliderBrewery.

7
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

8
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Černá barva, hustá hnědá pěna. Vůně kakao, čokoláda, oříšky. Chuť hořce kakaová, čokoládová, oříšková, s nádechem kávy. K vaření je použita čokoládová pšenice. Obs alk. 8,5% obj. Hodně silný a chuťově výrazný stout. Povedený!

9
EngeLLo

okomentoval před pivo následovně:

Sklo 0,75l: Tento Russian Imperial stout jsem otevřel při příležitosti úmrtí prince Philipa - pivovar udává čokoládovou chuť s lehkým nádechem lesních oříšků a vůní čerstvě pražené kávy. 8,5% alc.

7
Werkstattleiter

okomentoval před pivo následovně:

„Český duch může sice na čas bloudit, rozmach mohutného jeho křídla může ho zanést někdy třeba až na kraj světa, ale k pivu vrátí on se najisto vždycky zase!“ — Jan Neruda český básník, divadelní kritik, novinář, publicista a spisovatel.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Silný stout z Kunratic, který získal Stříbrnou pivní pečeť v roce 2019. Kombinace plzeňského sladu a praženého ječmene a čokoládové pšenice dodala pivu příjemný čokoládový nádech s vůní čerstvé pražené kávy. Název je skutečně podle tramvaje č. 22, která projíždí historické části Prahy.

8
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Speciální pivo typu Russian Imperial Stout s obsahem alkoholu 8,5 % objemu. Plzeňský slad, pražený ječmen, čokoladová pšenice, chmel Polaris.

7
Harold

okomentoval/a před pivo následovně:

Velmi ucházející stout; Muflon má speciály obvykle velmi dobrý. Stout jsem pil rozhodně i lepčejší (zatím číslo jedna je pro mě liberecký Kousek piva), ale tahle Tramvaj rozhodně za ochutnání stála a v budoucnu se k ní rád vrátim.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Muflon 22° Tramvaj

Jak se pije Muflon 22° Tramvaj v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 8 60,00 Kč 4
Jihomoravský kraj 1 70,00 Kč 1
Olomoucký kraj 1 0,00 Kč 1
Středočeský kraj 2 70,00 Kč 1
Zlínský kraj 5 25,00 Kč 2