Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Sibeeria.
Vážené hodnocení
6.6
Průměrné hodnocení
6.8
Celkem vypitých piv 15
Točených piv 7
Lahvových piv 5
Plechových piv 3
Sibeeria

Recenze & komentáře

BigJIFI

okomentoval před pivo následovně:

Přes to, že kávu nemám rád, nepiji ji a při představě spojení kávy a piva se mi rosí čelo, tak jsem si ten to kávový Stout velmi vychutnal. Ale jednou stačilo.

6
L B

okomentoval před pivo následovně:

Letos Sibeeria rozšířila svou vánoční sérii o Boží Stout! Na jeho tvorbu spojili síly s Candycane Coffee, což je jedna z nejlepších českých pražíren kávy. Základ tvoří paleta sladů s nižší pražeností, díky čemuž správně vynikne přidaná káva. Ale pozor, nejedná se o jen tak ledajakou kávu. Slovo Gesha nechá málokterého kávomila chladným. A 30 kg právě této nejvzácnější odrůdy z kolumbijské farmy El Encanto putovalo rovnou cestou z pražičky přímo do tanku s hotovým pivem. Krátkým macerováním se z kávy vytáhlo krásně intenzivní květové aroma, které ve spojení s bohatým sladovým základem a špetkou vanilky vytváří dokonalý zážitek z cold brew. Díky 7,8 % alkoholu je Boží Stout! dostatečně lehký, ale zároveň dost hutný a hřejivý.

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

V pivovaru poskládali slady s méně praženým profilem, aby čerstvě upražená káva Candycane správně vynikla. Káva byla přidána jak do horké, tak i do studené fáze výrobního procesu. Nakonec tento silnější a hodně plný Stout okořenily vanilkou.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Imperial Coffee Stout s obsahem alkoholu 7,8 % objemu. Slušně pití.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Sibeeria 20° Boží Stout!

Jak se pije Sibeeria 20° Boží Stout! v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 2 86,00 Kč 1
Moravskoslezský kraj 1 110,00 Kč 1
Olomoucký kraj 1 50,00 Kč 1
Ústecký kraj 1 99,00 Kč 1
Vysočina 1 62,00 Kč 1