Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Černá Hora.
Vážené hodnocení
6.3
Průměrné hodnocení
6.3
Celkem vypitých piv 128
Točených piv 103
Lahvových piv 25
Plechových piv 0
Černá Hora

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Barva je temně medová. Pivo je čiré. Pěna střední nedrží. Vůně sladová mírně sladká,karamelová,medová bylinná. Chuť je mírně sladká a středně hořká s dlouhou dobou trvání,sladová,karamelová,medová,bylinná,mírně ovocná(jablko),chmel. Obsah alk: 4,5%. IBU: 35. Dobrý,dobře pitelný ležák!!!

6
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Střední pěna, jantarově-medová barva. Vůně čerstvý chmel, citrusy, hrušky, jablečná šťáva. Chuť trpčí, jablečná, moštový ocásek. Ovs,alk. 4,5% obj, hořkost 35 IBU. Zajímavě pojaté hořké pivo, neobvyklá chut, povedené(

7
Pivní poušť

okomentoval před pivo následovně:

Hořkými pivy se poslední dobou roztrhl pytel, pivovar, který neuvaří hořké pivo (toto má IBU 35), jako by nebyl. Chutnalo.

6
DanMi

okomentoval před pivo následovně:

Nejprve mi to ani tolik hořké nepřišlo, po několika douškách se ale dostavila příjemná, vyvážená hořkost, pije se dobře. Tohle se Černé Hoře povedlo.

7
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Novinka z ČH, alkohol 4,5 % objemu, IBU 35, chutnalo.

6
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Hořká 11 je vařena z moravských sladů na původní stupňovitost 11,2 % hm, chmelíme ji na 3 × s kombinací žateckých chmelů a odrůdy chmele Agnus, která dává pivu vysokou hořkost. U ležáku Hořká 11 jsme po interních i externích testech piva zvolili ideálních 35 IBU, které zaručují intenzivní, ale příjemnou hořkost piva. Obsah alkoholu 4,5 % obj. odpovídá středně prokvašeným ležákům a zachovává pivu příjemnou sladovou plnost.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Černá Hora 11° Hořká

Jak se pije Černá Hora 11° Hořká v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 21 43,00 Kč 4
Jihomoravský kraj 31 32,00 Kč 12
Královéhradecký kraj 5 42,00 Kč 2
Liberecký kraj 1 35,00 Kč 1
Moravskoslezský kraj 6 35,00 Kč 1
Olomoucký kraj 16 33,00 Kč 3
Středočeský kraj 1 20,00 Kč 1
Vysočina 4 30,00 Kč 2
Zlínský kraj 5 40,00 Kč 2