Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.0
Průměrné hodnocení
4.0
Celkem vypitých piv 4
Točených piv 0
Lahvových piv 2
Plechových piv 1
Beer icon

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Bavaria Brouwerij (Swinkels Family Brewers) ( Veghel, Severní Brabantsko, Nizozemsko) pro Jumbo Supermarkten (Nizozemí,Belgie) Styl: Pilsener / Pils. Barva zlatá. Pivo je čiré. Pěna střední vysoká poté opadla. Vůně: sladká,sladová,tráva,karamel,bylinná. Chuť. sladká a mírně hořká s průměrnou dobou trvání,sladová,karamelová,bylinná.Obsah alk 5,0%. Levné ,,marketové,, pivko. Ve vůni i v chuti ,,odporný,, glukosový sirup!!!

3
Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Barva světlá holandská. Vůně taky do holadska. Chuť na holandsko vo fous lepší, ale pořád ta samá pachuť - nasládlé, jemné s jakousi pachutí. No, na Holand vo fous lepší, ale jako o pivku to není.

3
Lukáš B.

okomentoval před pivo následovně:

Na etikete piva nieje žiadny pivovar, ale predpoklad pôvodu je pivovar Brouwerij Bavaria.. 3dc fľaška a pomerne dobrá chuť so zlatistou farbou.. alk 5% obj.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.