Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Zhůřák.
Vážené hodnocení
6.4
Průměrné hodnocení
6.5
Celkem vypitých piv 22
Točených piv 22
Lahvových piv 0
Plechových piv 0
Zhůřák

Recenze & komentáře

Ožralý troll

okomentoval před pivo následovně:

Hodně temné pivo, stylu black IPA. Zpočátku nevýrazné vůně, která se s vytemperováním piva pak projevila tóny fiků a hořké čokolády. Chuť plná a intenzívní, jako byste si pochutnávali na kvalitní hořké čokoládě o obsahu alespoň 80%.

9
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Zhůř u Plzně. Black IPA 13°. Tmavá verze populárního India Pale Ale. Při výrobě "Úplného zatmění" byly použity Pale Ale Malt, čokoládový slad a pro hodně tmavou barvu slad pražený. Chmeleno bylo pouze hořkým Columbusem, který patří do kategorie Super Alpha. Total Eclipse je neprůhledně černý s béžově zbarvenou pěnou, má nižší říz a vyšší plnost. Voní hlavně po praženém sladu, v chuti se přidává kořenitá chmelovost a výrazná hořkost. Doznívání je výrazným pokračováním chuti, je pražené a dosti hořké. Pivovar Zhůřák, se specialuzuje na svrchně kvašená piva. Sládek Chris Baerwaldt původně pracoval v Hoppy Brewing Company, Sacramento , California. Nyní se pokouší prosadit jako sládek v České Republice. S pomocí sládka Josefa Krýsla buduje micropivovar, aby mohl vařit lokálně jeho „Ale“. Přesotože je pivovar ve výstavbě, spolupracuje na pivu s Nomad Pivovarem.

4

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Zhůřák 13° Total Eclipse Black Ale

Jak se pije Zhůřák 13° Total Eclipse Black Ale v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 5 55,00 Kč 3
Jihomoravský kraj 12 50,00 Kč 2