Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
7.3
Průměrné hodnocení
7.8
Celkem vypitých piv 45
Točených piv 38
Lahvových piv 3
Plechových piv 1
Beer icon

Recenze & komentáře

Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Tomu se říká kapalné uzený, jako kdyby ho právě vyndali z komína :o) Chvilku trvá než si člověk zvykne na říznou nakuřovanou chuť, ale pak už to jde úplně samo.

7
Ožralý troll

okomentoval před pivo následovně:

Nakouřený ležák světlé, zlatavé barvy. Ve vůni je citelná uzenost. Chuť středně řízná, zprvu nasládlá až sladší, kterou pak vystřídá jemná uzenka.

7
Barba

okomentoval před pivo následovně:

Tohle pivo jsem si vážně užil. Kouřová chuť není tak výrazná, jako u jiných rauchbierů. To mi vyhovuje.

9
Matěj L.

okomentoval před pivo následovně:

apsoluto mňam to je užasný pivo chutově dost netipycký ale fakt něco mňam rozhodně je to hodně dobrý pivo tohle si určitě ještě někdy dám výborný pivo nemám slov

10
TomT

okomentoval před pivo následovně:

Poctivá, hustá a kroužkující pěna (budu se snažit sem odteď dávat fotky oněch kroužků), tmavě oranžová barva. Vůně jemně uzená a sladová. V chuti je sice hlavní složka také uzená, hodně prostoru ale dostává slad s chmelovou hořkostí, která je možná malinko vyšší, než u obyčejného ležáku. Říz je střední až vyšší a pitelnost výborná. Doznívání je lehce uzené a chmelově hořké. Tento rauchbier sice není tak výrazně uzený jako třeba výrobky od Schlenkerly, nicméně to dle mého není na škodu. Dostanou totiž volnost sladová i chmelová složka a pivo je tak, aspoň pro mě, rozhodně zajímavé. Další ukázka toho, že ležák se dá vařit opravdu mnoha způsoby. Chvíli se mi zdálo, že se to z uzenosti dostalo pomalu až k jemně kávové chuti.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Harrach 14° Kouřový speciál

Jak se pije Harrach 14° Kouřový speciál v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 15 43,00 Kč 7
Jihomoravský kraj 11 42,00 Kč 5
Plzeňský kraj 5 34,00 Kč 1
Vysočina 4 37,00 Kč 2