Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.3
Průměrné hodnocení
6.3
Celkem vypitých piv 25
Točených piv 19
Lahvových piv 6
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

mipek

okomentoval před pivo následovně:

Velmi dobré a pitelné, světlé ochucené medové pivo, spodně kvašené, nefiltrované a nepasterizované. Obsah alkoholu 6,2% objemu.

7
Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Opět sladší, medovější. Je to taková chuťovka na decentnější popíjení, potom by se vám totiž už slepila huba a nic už nevypili.

6
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Velké Meziříčí. Speciální světlé pivo s přídavkem pravého včelího medu. Medový speciál zaujme tmavě zlatou až oranžovou barvou, krémovou kroužkující pěnou a nasládlou medovou vůní s jemným kvasnicovým nádechem. V chuti vás překvapí hořký začátek s pevným tělem a nádherně medově hořkým koncem. Ocenění: 2011 3.místo - Pivní festival Padochov - v kategorii Světlé, polotmavé speciály - veřejná porota název piva: Harrach - Medový speciál druh piva: speciální světlé pivo s přídavkem pravého včelího medu pivní styl: spodně kvašený český speciál obsah alkoholu: 6,20% suroviny, složení: voda, plzeňský slad, bavorský slad, barevný slad, pravý včelí med, chmelový extrakt, gr. chmel sládek, gr. chmel žatecký poloraný červeňák, kvasnice V 96

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Harrach 13,8° Medový speciál

Jak se pije Harrach 13,8° Medový speciál v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 4 44,00 Kč 3
Jihomoravský kraj 7 39,00 Kč 4
Královéhradecký kraj 2 0,00 Kč 1
Vysočina 3 39,00 Kč 1