Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Jihoměšťan.
Vážené hodnocení
7.5
Průměrné hodnocení
8.3
Celkem vypitých piv 18
Točených piv 14
Lahvových piv 4
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Taková parádička Jihoměstského pivovaru vynikající pivko v pěkné sklenici. Ze začátku silný říz, který je následován pozvolným sladším chuťovým dozvukem.

7
Ťuťu Ňuňu

okomentoval před pivo následovně:

Výborný hořký zákusek :) Myslel jsem si, že to bude nasládlé jak většiny silných piv, ale naopak. Krásně tam po vypití vniká hořkost do všech chutových buňek :) Rád si to dávám jako "sladkou" tečku na závěr pivního sezení :))

8
Jan K.

okomentoval před pivo následovně:

Krásný voňavý speciál. Tělo je pěkně plné, v chuti ze začátku sladší, v závěru přichází chmel a hořkost. Alkohol je v chuti lehce cítit (ale podle obsahu je ho tam také požehnaně). Chuťově je to celé hezky vyvážené. Pěna tmavá bublinková, ale rychle padá. Na silné pivo se to pije velice příjemně.

8
Strike

okomentoval před pivo následovně:

Doporučuji k degustaci, pivo se podává v retro pivní lahvi s patentním uzávěrem. Byl jsem moc zvědav na srovnání s loňským Winter Bockem. Letošní speciál jednoznačně vyhrál na plné čáře. Obsah alkoholu 7,85% však není znát, neboť pivo se vyznačuje vyváženou chutí chmelovým dozvukem. Dalo by se přitovnat k pivům typu ALE.

10

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Jihoměšťan 20,4° Trippel Bock

Jak se pije Jihoměšťan 20,4° Trippel Bock v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 16 42,00 Kč 1