Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.2
Průměrné hodnocení
6.3
Celkem vypitých piv 46
Točených piv 15
Lahvových piv 30
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Gregis

okomentoval před pivo následovně:

Gulden Draak 9000 Quadrupel je jantarové, svrchně kvašené pivo s pevnou smetanovou hlavou, vařené podle nového receptu na bázi čtyř různých sladů.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Brouwerij Van Steenberge, Ertvelde, East Flanders, Belgium. Óda na minulost a na město (9000) GHENT Gulden Draak je pojmenován po pozlacené soše na vrcholu zvonice v Gentu. Takový významný symbol, který je pevný již více než 6 století, si zaslouží stejně velká piva. Nepřekonatelný Gulden Draak jako temný tripel 10,5% alkoholu dostává po 25 letech rostoucího úspěchu pořádný přírůstek, Gulden Draak 9000 Quadruple.

6
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

5
Václav T.

okomentoval před pivo následovně:

Moc silné až vinné pivo vlastně takové pivní víno.

5
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří v Brouwerij van Steenberge Styl:Abt/Quadrupel Barva měď Pivo je čiré.Pěna hustá opadla. Vůně sladká ovocná karamelová sladová Chuť sladová karamelová ovocná bylinná alkoholově hřejivá Obsah alk:10,5% Opět dobré pitelné !!

8
Miroslav S.

okomentoval před pivo následovně:

Výborné a silné pivo.

8
Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Pivo je tmavé, takže pro mne hned od pohledu vzbuzuje nedůvěru, ale když už jsem ho za ukrutné peníze pořídil, tak jsem musel nejen ochutnat, ale i vypít a po pravdě řečeno, nebylo nejhorší. Jelikož tmavé, navíc voltage 10,5%, tak ta nasládlá chuť tam byla, ale doporučuji alespoň ochutnat.

6
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Ertvelde. 10,5%. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

5

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Gulden Draak 9000 Quadruple

Jak se pije Gulden Draak 9000 Quadruple v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 4 46,00 Kč 3
Olomoucký kraj 2 33,00 Kč 1
Pardubický kraj 6 49,00 Kč 1
Středočeský kraj 1 45,00 Kč 1
Ústecký kraj 1 49,00 Kč 1
Zlínský kraj 2 5,00 Kč 1