Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.4
Průměrné hodnocení
6.5
Celkem vypitých piv 11
Točených piv 6
Lahvových piv 5
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Rebelova unikátní 15% je pivo, které určitě stojí za pozornost. Šestkrát chmelená IPA, z toho jednou za studena, je opravdu unikátní záležitost i mezi pivními speciály. Nadstandardní hořkost, díky 15% EPM i plnost, výrazná vůně po citrusových plodech a černém rybízu, bohatá hustá pěna, barva zakaleného baltského jantaru a v neposlední řadě i 6,2% alkoholu - to vše vytváří z tohoto nápoje jedinečný pivní originál.

7
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Karásek a Stülpner Chomutov Rebelova unikátní 15° IPA. Sladká IPA s trávovou chutí.

6
Faldicek

okomentoval před pivo následovně:

Novinka tohoto minipivovaru, šestkrát chmelená čtyřmi druhy chmelu, pivo tipu IPA. Musím říci, že chutí dosti připomíná Raptora od Matušky, kterého jsem ochutnal nedávno, celkem silné aroma a chuť. Zatím jsem však tomuto druhu piva stále nepřišel na chuť...

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Karásek a Stülpner 15° Rebelova unikátní IPA

Jak se pije Karásek a Stülpner 15° Rebelova unikátní IPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 2 49,00 Kč 2
Ústecký kraj 4 31,00 Kč 1