Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.8
Průměrné hodnocení
5.7
Celkem vypitých piv 9
Točených piv 1
Lahvových piv 8
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Bierbrouwerij De Koningshoeven - La Trappe Trappist ( Berkel-Enschot, Severní Brabantsko, Nizozemsko ) Styl: Belgian Ale - Pale / Golden / Single Barva: zlatá.Pivoje čiré, silně sycené. Pěna: hustá,lwhce drží. Vůně: mírně sladká a lehce kyselá,sladová,chleba,ovocná(banány,citrusy),koření. Chuť: mírně sladká alehce kyselá a mírně hořká s průměrnou dobou trvání,sladová,chleba,ovoce(banán,citrusy),suchá kořenitost. Obsah alk: 4,5%. Lehký pitelný ,,ejlík,,!

6
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

4
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Brewed by: La Trappe Trappist - Abdij O.L.V. Koningshoeven (Bavaria). Berkel-Enschot, Netherlands. La Trappe Puur je snadno pitelné, čerstvé, chmelové, lehké Trappist pivo.Obsah alkoholu 4,7 % objemu.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Při vaření tohoto certifikovaného piva se používají pouze vysoce kvalitní organické ingredience. Výsledkem je na tento typ piva celkem pitelné pivo,které mě ale moc nezachutnalo.

4
Jakub Š.

okomentoval před pivo následovně:

Inu, neudělal jsem s tímto mokem špatnou zkušenost. Bezpochyby slušné suroviny, bělostná a příjemně hustá pěna, barva spíše světlejší, chmelová vůně. Rozhodně chutná zkušenost!

7
Jan K.

okomentoval před pivo následovně:

Trappistický belgian ale. Chuť z prvu jemná a sladová, na konci silně hořká a lehce suchá. Přechod je plynulý a pitelnost je poměrně dobrá. Obsah alkoholu je poměrně nízký (4,7%), ale chuť je poměrně výrazná, že bez pohledu na etiketu bych to nepoznal. Pěkné lehké pivko na letní dny.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí La Trappe Puur

Jak se pije La Trappe Puur v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 1 27,00 Kč 1
Zlínský kraj 4 10,00 Kč 1