Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.7
Průměrné hodnocení
5.4
Celkem vypitých piv 21
Točených piv 3
Lahvových piv 18
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří St. Bernardus Brouwerij (Watou Belgie) Styl: Tripel. Barva oranžová Pivo je zakalená Pěna hustá vysoka drží Vůně neznatelně slaná ovoce karamel chleba citrusy alkohol. Chuť lehce sladká karamelová ovocná (banán) citrusy chleba kořenitá Koncovka banán pomeranč Obsah alk:8,0%. Velice dobrý pitelný skvěle se cucající ,,Tripel,,!

5
Jan B.

okomentoval před pivo následovně:

Klasický belgičák žluté barvy, hutné nasládlé chuti s lehkou hořkostí v závěru.

7
Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

No, trochu lehce zakalené, tmavě žluté. Chuť nakyslá, ale něco v tom plavalo, takže pivo bylo zřejmě zkažené a vylil jsem jej :-(,

2
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Výtečný Tripel, moc příjemně se usrkává. Je tmavě zlaté barvy s květinovou, ovocnou a lehce kvasnicovou chutí. Vyznačuje se velkou bílou pěnou, mirnou sladkoostí i náznakem hořkosti na patře.

7
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Watou. St.Bernardus Tripel is a traditional abbey ale brewed in the classic "Triple" style of Belgium's best Abbey Ales. It has a blond to pale amber color with a wonderful head, slightly sweet aroma and the orangey-grassy flavors of hops in the finish. Wonderfully drinkable and surprisingly light (8,0% ABV)

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí St. Bernardus Tripel

Jak se pije St. Bernardus Tripel v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 1 92,00 Kč 1
Jihomoravský kraj 1 0,00 Kč 1
Královéhradecký kraj 1 65,00 Kč 1