Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Albrecht.
Vážené hodnocení
6.6
Průměrné hodnocení
6.8
Celkem vypitých piv 28
Točených piv 23
Lahvových piv 5
Plechových piv 0
Albrecht

Recenze & komentáře

Pferd

okomentoval před pivo následovně:

Pšenice spíše německého ražení díky použitému německému chmelu,který je charakteristický svým banánovo- orientální nádechem.Barva piva je medová.Chuť plná a osvěžující.

8
Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Tak chuť tohohle piva bych asi připodobnil ke směsi tropického ovoce, ale to je asi vše dál už nevím kam to zařadit, A osvěží to se mu musí nechat.

6
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

T. Frýdlant (S od Liberce). Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

7
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

T. Svrchně kvašené pšeničné pivo, v jehož sypání byl více než z 60% využit pšeničný slad. Piva typu Weizen se vyznačují svým výrazným ovocným (banány) a kořeněným (hřebíček, vanilka) aroma i chutí způsobených použitím speciálního kmene kvasinek. Ty při kvašení za vyšších teplot (18-22°C) produkují aromatické estery a další látky, díky kterým pivo získává svůj specifický charakter. Pšeničná piva jsou více přirozeně nasycená oxidem uhličitým, a představují tak i svěží nápoj do horkých letních dní. Styl: Weizen. Zákonná kategorie: světlý svrchně kvašený pšeničný ležák, nefiltrovaný. Slad: pšeničný světlý, český světlý, mnichovský. Chmel: Hallertauer Hersbrucker. EPM: 12%. Obsah alkoholu: 5,0%obj. IBU: 14.

7
Barba

okomentoval před pivo následovně:

Trochu sušší weizen. V chuti banánové a trochu nahořké.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Albrecht 12° Weizen

Jak se pije Albrecht 12° Weizen v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 12 51,00 Kč 6
Jihomoravský kraj 2 40,00 Kč 2
Ústecký kraj 1 0,00 Kč 1
Zlínský kraj 3 45,00 Kč 1