Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.8
Průměrné hodnocení
5.5
Celkem vypitých piv 98
Točených piv 91
Lahvových piv 7
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Gregis

okomentoval před pivo následovně:

Nižší jemný říz, střední plnost. V chuti sladové, toustové, máslové. Hořkost je střední, s lehce bylinnými tóny. Doznívání je lehce bylinné, toustové, sladové, máslové.

7
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Bohemia Regent, Třeboň pro sklad piva a nápojů Petr Marek. Styl: Pilsener - Bohemian / Czech Barva: zlatá. Pivo je čiré. Pěna střední,vysoká,nedrží.(láhav) Vůně: sladká,sladová,karamelová,květinová,ovocná,obilná. Chuť: středně sladká a mírně hořká s průměrnou dobou trvání,sladová,květinová,karamelová,ovocná,obilná. Obsah alk: 4,1%. Lahváč za 9,80kč. Takový jihočeský standart!

5
Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Toto pivko neni to žadná sláva. Chut je vice nez podezřelá, takove pivko co clověka moc nezaujme. Dám mu ještě šanci, ale nevím uvidíme.

5
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Světlé výčepní pivo uvařené v pivovaru Třeboň. Exkluzivně vyrobeno pro sklad piva a nápojů Petr Marek, Obsah alkoholu 4,1 % objemu. Nijak moc mě nezaujalo.

5

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Liblický Flamendrák 11°

Jak se pije Liblický Flamendrák 11° v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 49 33,00 Kč 10
Olomoucký kraj 1 17,00 Kč 1
Středočeský kraj 10 21,00 Kč 2
Ústecký kraj 1 35,00 Kč 1