Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Albrechtický pivovar.
Vážené hodnocení
6.1
Průměrné hodnocení
6.0
Celkem vypitých piv 10
Točených piv 9
Lahvových piv 1
Plechových piv 0
Albrechtický pivovar

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Pp

okomentoval před pivo následovně:

Pivo je kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek, který se těší značné oblibě v Česku i v zahraničí. Na území Česka se jedná o nejkonzumovanější alkoholický nápoj (2019: 188,6 litrů na osobu, 1. místo na světě[1]).

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Toto pivo je charakteristické světlou až slámovou barvou, vysokou nasyceností a bohatou pěnou. Vůně pšeničného piva je velmi odlišná od toho, co je považováno za standard. Jsou v ní cítit kvasnice, mírná kyselost a mnoho rozličných ovocných vůní, hlavně banán a hřebíček. Pivo se podáva ve speciálních vysokých sklenicích určených pro tento druh piva.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Albrechtický pivovar 11° Pszenka

Jak se pije Albrechtický pivovar 11° Pszenka v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Moravskoslezský kraj 6 30,00 Kč 1
Zlínský kraj 1 14,00 Kč 1