Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Krkonošský Medvěd.
Vážené hodnocení
7.0
Průměrné hodnocení
7.5
Celkem vypitých piv 53
Točených piv 29
Lahvových piv 23
Plechových piv 0
Krkonošský Medvěd

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

8
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Pro naši „APU“ jsme pečlivě vybírali ze speciálních aromatických odrůd amerického chmele, které se vyznačují velmi vysokým obsahem aromatických látek. Silice těchto odrůd se vyznačují citrusovým aroma, které přechází přes grep, mango až po další tropické ovoce. Tento vjem je navíc umocněn aromatickými látkami vytvořenými během kvašení pomocí speciálního druhu kvasinek, používaných v mnoha minipivovarech v Kalifornii a jiných amerických státech. Při výrobě tohoto piva jsme použili čistě jen aromatické odrůdy amerického chmelu včetně studeného chmelení a s chmelem jsme rozhodně nešetřili.

8
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Polotmavý speciál s obsahem alkoholu 7,5 % objemu. Povedl se jim.

8
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Pivovar Krkonošský medvěd sice za tento výrobek obdržel jakousi cenu, ale myslím, že nedaleko od něj, v pivovaru Hendrych, vyrábí lepšího ejla. Tato 17 je dost hořká, hořkost tak nějak přebíjí vše ostatní, snad jenom lehká kovová pachuť tou hořkostí projde. Vzhledem k tomu, že jsem před degustací popil Hendrychovu 16 o pár set metrů vedle, tak by hodnocení nebylo nezaujaté, tedy zajdu k Medvědovi ještě jednou a uvidíme.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Krkonošský medvěd 17° APA

Jak se pije Krkonošský medvěd 17° APA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 3 63,00 Kč 3
Jihomoravský kraj 1 0,00 Kč 1
Královéhradecký kraj 13 36,00 Kč 4
Moravskoslezský kraj 4 47,00 Kč 2
Pardubický kraj 1 42,00 Kč 1
Zlínský kraj 7 32,00 Kč 2