Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Hendrych.
Vážené hodnocení
7.6
Průměrné hodnocení
8.7
Celkem vypitých piv 26
Točených piv 16
Lahvových piv 9
Plechových piv 0
Hendrych

Recenze & komentáře

Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Tohle mě poslalo do sr... Jako byl jsem schopen ještě chodit, ale jako je to síla a po několika slabších pivech stejnojmenného pivovaru je to nálož. Každopádně doporučuji ochutnat :-)))

7
Broňa

okomentoval před pivo následovně:

H18 OAK STOUT je prvním pivem z řady "exclusive" pivovaru Hendrych. Jde o svrchně kvašené pivo anglického typu "Stout", které zraje po dobu 6 týdnů na dubových chipsech. Barva tmavá, hustá krémová pěna. V chuti je cítit káva, čokoláda, koření a na konci příjemná hořkost. Další skvělé pivo od Hendrycha!

9
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Speciál, kterej má bejt údajně k dispozici pouze v pivovaru. Silné, ačkoliv se tak netváří, čokoládově hořko sladké, jako kdyby člověk pojídal tu nejlepší čokoládu, jaká vůbec je, krémová pěna, mana nebeská. Za výlet přímo do pivovaru ve Vrchlabí stojí, navíc má být v nabídce pouze do konce zimy, takže času na ochutnání není mnoho. Já jsem si neskutečně pochutnal, jen jsem nevzal v úvahu sílu piva a po třech kouscích jsem byl dost rozsekanej. Info zde: http://www.pivohendrych.cz/h18

10

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Hendrych 18° H18 Oak Stout

Jak se pije Hendrych 18° H18 Oak Stout v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 1 44,00 Kč 1
Jihomoravský kraj 1 62,00 Kč 1
Královéhradecký kraj 12 48,00 Kč 2
Středočeský kraj 1 40,00 Kč 1