Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.9
Průměrné hodnocení
7.1
Celkem vypitých piv 38
Točených piv 2
Lahvových piv 35
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Kupoval jsem tohle pivko jen kvůli tomu, že je silné. Dost mě nakrklo, že je tmavé a mé předpoklady o sladkosti piva se naplnily. Nicméně, není plné karamelu a sladké jako cumel, ale do jisté míry oplývá i jistou hořkostí. Na to, že je to tmavé pivo, je to celkem pitelné.

7
Prichy

okomentoval před pivo následovně:

Vynikající silné belgické pivo, tmavá hnědá barva. Příjemná hořkost doplněná karamelovými a lehce ovocnými tóny. Já tyto klášterní speciály můžu.

9
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří v Brasserie Rochefort Styl:Belgian strong Ale Barva tmavě hnědá. Pivo je silně zakalené. Pěna opadla. Vůně sušené ovoce herbal koření alkohol. Chuť sušené ovoce alkohol herbal karamel . Obsah alk.11,3%. Dost silné,dobré,pitelné.

8
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Na toto pivo se asi nedají úplně aplikovat běžná kritéria, na to je prostě hodně speciální. Alkohol na úrovni vína není samoúčelný a je v celkovém dojmu důležitým faktorem. Pěna celkem drží, silná sladová vůně karamelová chuť kombinovaná s přezrálým ovocem.

7
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Jedno ze tří piv z pivovaru, je to tmavě hnědé pivo, výrazný a silný, voní po banánech, karamelu - v chuti sladší, karamelové, obohacené o sušené ovoce a s hořkostí střední. Je to výjimečné pivo.

7
Molitan

okomentoval před pivo následovně:

Výborné silné belgické pivo.

8
TomFe

okomentoval před pivo následovně:

Na pivní degustaci nám tvrdili, že je to považováno za jedno z nejlepších piv na světě. No nevim, já ho skoro nedopil...

4
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

Rochefort. 11,3% Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Rochefort Trappistes 10

Jak se pije Rochefort Trappistes 10 v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 3 78,00 Kč 3
Jihočeský kraj 1 0,00 Kč 1
Jihomoravský kraj 1 27,00 Kč 1
Olomoucký kraj 0 211,00 Kč 1