Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.3
Průměrné hodnocení
6.3
Celkem vypitých piv 31
Točených piv 15
Lahvových piv 16
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

mipek

okomentoval před pivo následovně:

Pivovar Thornbridge uvařil svou první várku na začátku roku 2005 ve vesnici Ashford-in-the-Water v panském domě Thornbridge Hall. V roce 2009 se pivovar přestěhoval do nedalekého Bakewellu, kde mohl umístit větší technologii. V provozu ale zůstal i původní pivovar. Vaří se v něm testovací várky a sezónní speciály. Jaipur je tzv. flagship, tedy vlajková loď a zároveň nejúspěšnější pivo. Jde o klasickou IPA amerického střihu s výrazným citrusovým aroma.

7
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Pivovar Thornbridge ( Bakewell, Derbyshire, Anglie ) Styl: IPA - English Barva: slámově zlatá. Pivo je neznatelně zakalené. Pěna hustá,nízká,lehce drží. Vůně: sladová,výrazně ovocná(citrusy,tropické ovoce), borovice,smůla,trochu sušenek,karamelu,chmele. Chuť: mírně sladká s trvalou hořkostí(ulpívající),sladová,karamel,sušenky,citrusy,borovice,smůla,ovoce(grepy,tropické ovoce),květiny,chmel. Obsah alk: 5,9%. IBU: 55. Anglická IPA(výborná) chmelená americkými chmely( Chinook, Centennial, Ahtanum, Simcoe, Columbus a Cascade). Dobrá,povedená ,,IPA,,!!!

8
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Světlé pivo typu India Pale Ale, americké chmely, citrusová chuť, lepší průměr.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Americký chmel s anglickým sladem je výborná kombinace. Thornbridge použíl tři chmely - Cascade, Ahtanum a Centenial pro toto oceňované pivo. Naposledy na IWSC Beer Awards dostalo 4 hvězdičky. V chuti najdete náznaky borovice, citrusů, grapefruitu a květinové charakteristiky.I přes to,že je toto pivo velmi oceňované,tak mě nikterak nenadchlo.

6
EngeLLo

okomentoval před pivo následovně:

Čepované: Bohužel mě tato IPA vůbec neoslovila. Jak komentuje L B, čirá žlutá barva, chuťově mdlá. Vzhledem k ceně absolutní zklamání.

5
L B

okomentoval před pivo následovně:

Čirá žlutá barva, pěna nízká, málo trvanlivá. Ve vůni i chuti dominují citrusové tóny. Tělo méně plné. Celkově mdlá, průměrná IPA.

5
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Velmi dobré pivo slámově žluté barvy s poněkud nižším řízem. Pěkně vyvážená sladová a chmelová složka piva se závanem tropického ovoce. Chmelově citrusové dlouhé doznívání s ulpívající hořkostí.

7
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Velmi světlá IPA až barvy Heinekenu. Vůně velmi osvěžující, až květinová. V lehkém těle dominují chmely a ovocné tóny. Stojí za to vyzkoušet.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Thornbridge Jaipur IPA

Jak se pije Thornbridge Jaipur IPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 6 82,00 Kč 5
Jihomoravský kraj 2 94,00 Kč 2
Královéhradecký kraj 1 89,00 Kč 1
Vysočina 3 60,00 Kč 1
Zlínský kraj 4 29,00 Kč 2