Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.9
Průměrné hodnocení
5.8
Celkem vypitých piv 15
Točených piv 0
Lahvových piv 14
Plechových piv 1
Beer icon

Recenze & komentáře

Maty_loser

okomentoval před pivo následovně:

Chtěl bych vyzkoušet, co by to udělalo s tělem, poslat jich tam 7. Takhle se to jeví jako neškodné pivko s příjemnou chutí. Měl jsem lahvové, takže nechci moc hodnotit pěnu a říz...

5
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Světlé výčepní pivo Hite Extra Cold s obsahem alkoholu 4,3 % objemu. O proti klasickému pivu plzeňského typu je do piva přidán kukuřičný škrob.

6
RP P.

okomentoval před pivo následovně:

Hite je typická korejská záležitost - ale ja dám v každém případě přednost pivu Cass (už jsem si ho založil). Plzňovité pivko které nehořkne, bez pachutě a dá se i teplejší. Je dobré i točené! Pěna jemná rychle padá - jako u všech takových cizinců. Ale s Korejcema jich dáte tucet a bude vám dobře.

6
Martin K.

okomentoval před pivo následovně:

Typický zahraniční ležák, vůbec neurazí, ale ani jsem z něj nebyl úplně "hotovej"... Trochu víc hořký v porovnání s konkurencí

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Hite

Jak se pije Hite v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Olomoucký kraj 1 65,00 Kč 1