Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Guinness.
Vážené hodnocení
6.3
Průměrné hodnocení
6.3
Celkem vypitých piv 74
Točených piv 28
Lahvových piv 18
Plechových piv 27
Guinness

Recenze & komentáře

mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří v Guinness Nigeria (Nigeria) Nepasterizované! Barva téměř černá.Pěna hustá,okrová,kroužkuje. Vůně káva,čokoláda,lékořice,švestky,Portské. Chutˇ sladší,lehce nakyslá,švestky,čokoláda,spálené kafe,lékořice,rozinky. Neskutečně dobré!Tohle pivko by se dalo normálně kousat!Stačí jenom sedět,koukat na TV a lehce usrkávat! Obsah alk.7,5%. Koupeno v Tesco UK.(Láhev 600ml,Vařeno v Lagos,Nigeria )

9
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Vyjímečné pivo velmi temné barvy. Vůně lehce karamelu a spáleného karamelu, kávy a čokolády. V chuti sladší, lehce nakyslé, včetně kávy, lékořice a banánu. V závěru se doplní o tóny hořké čokolády.

7
Vincent68

okomentoval před pivo následovně:

Tretinková fľaša. Nádherná tmavá farba s hnedou hustou penou, vôňa prezrelého ovocia. Pomerne veľká rezkosť, chuť káva, pražený karamel. Klasika.

6
mulisak

okomentoval před pivo následovně:

Jak to nekomu muze chutnat nechapu...

3
Kája J.

okomentoval před pivo následovně:

Výborné černé pivo , silné plné chuti , husté konzistenci a krémové pěny . Nejlepší je přelít do skla pomalu nebo hodně pění , tak že nejprv se nalívá po skle a pak se dolije , má bohatou pěnu , a ta chuť . Neuznávám Barbary kteří pijí pivo z láhve a tak si nevychutnají ten božský zážitek v pití pivečka .

9
Martin K.

okomentoval před pivo následovně:

Chutná asi jako zkapalněné uhlí s alkoholem.

4

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Guinness Foreign Extra Stout

Jak se pije Guinness Foreign Extra Stout v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Pardubický kraj 1 63,00 Kč 1