Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Bad Flash.
Vážené hodnocení
6.5
Průměrné hodnocení
6.7
Celkem vypitých piv 43
Točených piv 43
Lahvových piv 0
Plechových piv 0
Bad Flash

Recenze & komentáře

Gregis

okomentoval před pivo následovně:

Slad okamžitě upozaděn intenzivní až štiplavou hořkostí, ale za pár vteřin se stává snesitelnou a postupně se začne rozvíjet chuť pryskyřice, citrusové kůry a citrusových plodů.

4
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Jedná se o tmavší verzi India Pale Ale, který byl uvařen ze čtyř sladů (pšeničný, CaraAroma, Pale Ale a CaraPils), praženého ječmene a třech chmelů (Centennial, Bravo a Galaxy). Červené šortky mají tmavě měděnou barvu, nižší až střední říz a střední plnost. Ve vůni se projevují hlavně citrusy a pryskyřice. V chuti se přidává karamelová sladovost, které je celkem dobře skryta za chmelovostí a výraznou hořkostí. Autorem receptu je Chris Baerwaldt.

7
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Velmi povedené pivko, už nějakou dobu nejsem příznivcem karamelových sladů, ale tady si to sedlo. V pivu jsou 3 chmely a s jedním - Galaxy naštěstí vůbec nešetřili a je to ku prospěchu věci/piva. Pivo mě velmi chutnalo a s tím je spojená velmi vysoká pitelnost !!!

9

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Bad Flash 15° Red Shorts IPA

Jak se pije Bad Flash 15° Red Shorts IPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 21 63,00 Kč 6
Královéhradecký kraj 1 66,00 Kč 1
Liberecký kraj 1 50,00 Kč 1
Vysočina 1 75,00 Kč 1
Zlínský kraj 7 74,00 Kč 1