Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Beskydský Pivovárek.
Vážené hodnocení
6.9
Průměrné hodnocení
7.2
Celkem vypitých piv 68
Točených piv 39
Lahvových piv 29
Plechových piv 0
Beskydský Pivovárek

Recenze & komentáře

Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Z vrcholu této hory stéká kvalitní měkká voda, která je základem všech našich piv. Tato IPA je oslavou Lysé hory, na jejímž úpatí stojí náš Beskydský pivovárek.

8
Pivní poušť

okomentoval před pivo následovně:

Světlé svrchně kvašené silné pivo typu IPA. Lissa huera je první dochovaný název nejvyšší hory českých Beskyd, Lysé hory. Z vrcholu této hory stéká kvalitní měkká voda, která je základem všech našich piv. Tato IPA je oslavou Lysé hory, na jejímž úpatí stojí náš Beskydský pivovárek. Slady: plzeňský, vídeňský, mnichovský, karamelový. Chmely: Premiant, Summit, Cascade. ALK. 6,3% / EPM 14 / IBU 55

7
Oživlá Apokalypsa

okomentoval před pivo následovně:

India pale ale polotmavého ražení, středně hořký, nasládlejší, aromatičtější. Dobré pivo, ale v sortimentu Beskydského sahám radši po jiných IPA-ách.

6
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Jedno z nejlepších piveček z Ostravického pivovaru, výborné chmely, výtečné slady, parádní kombinace a máme z ní velmi pitelný pivní mok.

8
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Světlé svrchně kvašené silné pivo typu IPA s obsahem alkoholu 6,3 % objemu. Chmely: Bravo, Cascade, Summit. Slady: plzeňský, vídeňský, mnichovský, karamelový. Lissa huera je první dochovaný název nejvyšší hory českých Beskyd, Lysé hory. Z vrcholu této hory stéká kvalitní měkká voda, která je základem všech piv Beskydského pivovárku.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Beskydský pivovárek 14° Lissa huera IPA

Jak se pije Beskydský pivovárek 14° Lissa huera IPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 3 59,00 Kč 3
Královéhradecký kraj 3 55,00 Kč 1
Moravskoslezský kraj 3 42,00 Kč 3
Olomoucký kraj 3 40,00 Kč 1
Zlínský kraj 8 72,00 Kč 3