Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.3
Průměrné hodnocení
4.8
Celkem vypitých piv 20
Točených piv 3
Lahvových piv 17
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

5
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Vcelku slušné a dobře pitelné spodně kvašené pivo s obsahem alkoholu 5,5% objemu.

5
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Světlý ležák 12,1°s obsahem alkoholu 5,5 % objemu, průměrné pivo.

5
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

L. Lwówek Książęcy to jasne piwo dolnej fermentacji, warzone metodą dekokcyjną, fermentujące w rzadko już dziś spotykanych otwartych kadziach. Piwo zawiera 12,1% wag. ekstraktu oraz alkohol 5,5% obj. Jest to piwo o złocisto-słomkowej barwie. Aromat delikatny i przyjemny, wyczuwalna chmielowa świeżość zachęca do degustacji. Treściwa piana utrzymuje się długo. Wzorowa dla jasnego, pełnego piwa, chmielowa goryczka obecna na kubkach smakowych jeszcze długo po spożyciu. Lwówek Książęcy jest niepasteryzowany. Klasyczne zacieranie dekokcyjne wraz z kombinacją chmieli aromatycznych, sprawiają, że nasza „dwunastka” to rasowe jasne pełne.

5
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Velmi zvláštní pěno zlaté barvy úplně bez pěny, chuťově trochu sladší a skoro bez chmelu. V chuti je něco cizího, ale čert ví co to je. Není třeba opakovat.

4

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Lwówek Książęcy

Jak se pije Lwówek Książęcy v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 1 56,00 Kč 1
Zlínský kraj 3 17,00 Kč 1