Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.1
Průměrné hodnocení
6.1
Celkem vypitých piv 1 035
Točených piv 1 004
Lahvových piv 22
Plechových piv 4
Beer icon

Recenze & komentáře

Pp

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Pivovar Náchod (LIF) pro (CBA Nuget(Velkoobchod s potravinami, nápoji a tabákovými výrobky),Šumperk) Styl: Czech Pilsner / Premium Pale Lager / Bohemian Pilsener. Barva.zlatá. Pivo je čiré. Pěna opadla. Vůně: sladová,karamelová,obilná,bylinná,ovocnáchmelová. Chuť: polosladká hořká s dlouhou dobou trvání,karamelová,chleba,ovoce,obilí,bylinky,chmel. Obsah alk: 4,5%. Slušný,pitelný,(lahvový),,ležák,

5
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

6
Pivní poušť

okomentoval před pivo následovně:

Světlý ležák plzeňského typu s obsahem alkoholu 4,6 % objemu. Průměr.

6
Mira

okomentoval před pivo následovně:

Moje první setkání s pivem Huhňák. Celkem se dalo pít.

5
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří: Pivovar Náchod (LIF) pro (CBA Nuget(Velkoobchod s potravinami, nápoji a tabákovými výrobky),Šumperk) Styl: Czech Pilsner / Premium Pale Lager / Bohemian Pilsener. Barva.zlatá. Pivo je čiré. Pěna opadla. Vůně: sladová,karamelová,obilná,bylinná,ovocnáchmelová. Chuť: polosladká hořká s dlouhou dobou trvání,karamelová,chleba,ovoce,obilí,bylinky,chmel. Obsah alk: 4,5%. Slušný,pitelný,(lahvový),,ležák,,!

6
Baron R.

okomentoval před pivo následovně:

Tohle pivko urazilo hodně velkou cestu. Když se ještě vařilo ve Vyškově, bylo naprosto podprůměrné (alespoň vzorky co jsem ochutnal). Výroba se následně přesunula do Náchoda a časem se podařilo vyvinout naprosto skvěle pitelnou a hutnou jedenáctku ve které skvěle dominuje chmelová hořkost, ale i příjemná sladovost. Na Huhňáka jsem si natolik zvykl, že si ho rád dopřávám často sudového. A to jsem se ještě nezmínil o ceně........ Web: http://www.huhnak.cz/pivo-huhnak.html

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Celkem dobré, spodně kvašené pivo. Podle informaci, snad vařeno momentálně v pivovaru Primátor Náchod.

5
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Příjemná sytě hořká jedenáctka s podnázvem Maxx. 4,6% alkoholu, chmelový ocásek. Vařeno neznámo kde, distribuce šumperská firma CBA NUGET.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Pivo Huhňák je tradiční, poctivý a řemeslně vyráběný ležák plné chuti s výrazným chmelovým aromatem s možností označení "craft beer" - pivo z rukodělného pivovaru. Vyrobeno podle staré receptury Františka Hubňáka.

6
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Pivo vařené jak mi bylo dnes řečeno ve Vyškově, pro jak píše kolega Roman řetězec hospod, já ochutnal, celkem překvapivě v hospodě na nádraží v Zábřehu na Moravě. Chutnalo.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Pivo vařené řemeslným pivovárkem pro řetězec CBA.Velmi povedené pivo,které mě mile překvapilo v hospodě u Welzla na vlakovém nádraží v Zábřehu.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Huhňák 11° Maxx

Jak se pije Huhňák 11° Maxx v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 4 29,00 Kč 1
Jihomoravský kraj 3 32,00 Kč 2
Královéhradecký kraj 1 35,00 Kč 1
Moravskoslezský kraj 23 36,00 Kč 3
Olomoucký kraj 62 26,00 Kč 14
Pardubický kraj 19 32,00 Kč 3
Středočeský kraj 1 14,00 Kč 1
Zlínský kraj 9 36,00 Kč 2