Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Břevnovský klášterní pivovat sv. Vojtěcha.
Vážené hodnocení
7.2
Průměrné hodnocení
7.5
Celkem vypitých piv 70
Točených piv 60
Lahvových piv 10
Plechových piv 0
Břevnovský klášterní pivovat sv. Vojtěcha

Recenze & komentáře

Von Tiergarten

okomentoval před pivo následovně:

Pravej černoch, čokoláda, karamel, káva a barva černá jak bota. Silná chuť ale přesto velice dobře pitelné.

7
EngeLLo

okomentoval před pivo následovně:

Čepované: Styl stout sice moc nevyhledávám, ale po ochutnání některých z produkce Albrechta jsem pro porovnání zkusil i tento. Pěna skutečně byla černá, ale když jsem se na sklenici podíval podruhé, byla už pryč. Chuťově mě toto pivo neoslovilo.

5
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Barva černá,černější už není!Vůně čokoládová,švestková,karamelová,lehce nakyslá.Chutˇstejn, navíc krásně alkoholová.(Zakoupeno a ochutnáno v láhvi v prodejně,,Moje Kredenc,,)

8
Ožralý troll

okomentoval před pivo následovně:

Tak tady jsem byl poněkud zaskočen. Kontorverzní pivo! Ano, je to hmota černoucí, líně tekoucí s pěnou kávové barvy. V nose je cítit snad worchester, sójová omáčka. Chuť je hutná, opět zde cítím kořeněné worchestrovské tóny s jakýmsi lehce nakouřeným rašelinním koncem. Bodejť ne, když to pivo zrálo v sudech po whiskey. Stále se nemůžu rozhodnout zdali mi chutnalo, každopádně unikátní kousek.

7
Keltboja

okomentoval před pivo následovně:

Doma ticho a klid, děti po týdnu školní absence oblažují svou přítomností nebohé učitele. A já si otvírám toto pivo na oslavu své dopolední svobody. Vítá mě vůně praženého sladu a čokolády. S každým douškem je den krásnější. Chutná po hořké čokoládě, kávě a lehce karamelu. Krásný den všem.

9
Zbynek S

okomentoval před pivo následovně:

Pivo temnější než tma, krásná tmavě hnědá pěna, vůně praženého sladu a čokolády. Chuť po hořké čokoládě, kávě a karamelu. Vynikající, silné a dost předražené!

9
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

T. Dříve: 6. 21°. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

6
Jan Š.

okomentoval před pivo následovně:

První černé pivo u kterého jsem viděl že má i černou pěnu. Chut příjemně kyselo-hořká silná, dozvuk karamelový, vůně slabě po alkoholu a chmelu, barva fantastická absolutně černá. Vynikající černé pivo, které podle legendy bylo připravováno pro carevnu Kateřinu II.

9

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Břevnovský Benedict 21° Russian Imperial Stout

Jak se pije Břevnovský Benedict 21° Russian Imperial Stout v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 28 48,00 Kč 11
Jihomoravský kraj 12 43,00 Kč 4
Královéhradecký kraj 2 60,00 Kč 1
Moravskoslezský kraj 9 49,00 Kč 1
Středočeský kraj 6 48,00 Kč 2
Zlínský kraj 1 49,00 Kč 1