Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.7
Průměrné hodnocení
5.3
Celkem vypitých piv 5
Točených piv 3
Lahvových piv 1
Plechových piv 1
Beer icon

Recenze & komentáře

Patrick73

okomentoval před pivo následovně:

No, tak od tohoto piva jsem asi čekal moc. Asi za to částečně může i ta plechovka, ze které jsem to pil, točené ve sklenici by chutnalo jinak. Po prvním napití kandidát na 6 hvězdiček, ale má velmi nepříjemné doznívání chuti, které mi připadalo jako bych se napil Jaru. S českými Pale Ale z malých craftových pivovarů nejde vůbec srovnat, domácí hráči poráží tohoto anglického hosta na celé čáře.

4
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Barva světle medová,čiré.Pěna střední,drží.Vůně slad,sušenky,ovoce,karamel.Chutˇ citrusy,ovoce,karamel,lehce nahořklý chmelový ocásek.Obsah alk.4,2%. Lehké,chutově dobře vyvážené pivko! Koupeno Sainsbury´s UK.

7
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Osvěžující tmavě zlaté pivo s citrusovými tóny, které prostupují až do hořkého doznívání. Náznaky karamelkové chuti podtrhují hloubku charakteru.

5

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí St. Austell Tribute