Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.9
Průměrné hodnocení
7.1
Celkem vypitých piv 69
Točených piv 29
Lahvových piv 37
Plechových piv 1
Beer icon

Recenze & komentáře

Radek Z.

okomentoval před pivo následovně:

Trochu sladší, ale to asi dělá tenvysoký stupeň alkoholu. Jinak je celkem chuné a pitelné. Dokonce i nějaká ta hořkost v něm jde najít. Akorát pro českého pivaře by se mohlo stát pěknou pastí, páč zachutná a pak člověka smete :-))

7
Harold

okomentoval/a před pivo následovně:

Dobrej šoufek. Trochu sladší, ale svěží, taková klasika (občas se podobný typy vykytují třeba s odstíny pomeranče nebo koriandru, což není tenhle případ, ale chuťově je to ten vektor). Neuráží, rád si zase dám.

6
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří v Brasserie D´Achouffe(Duvel-Moortgat) Styl: Belgian strong Ale Barva zlatá.Pivo je silně zakalené. Vůně chmelová,ovocná,karamelová,medová,citrusová,obilná. Chuť citrusová,ovocná,kořenitá,medová,obilná,chmelová,skrytě alkoholová. Obsah alk:8,0%. Klobouk dolů,ejlík na cucání!

8
Molitan

okomentoval před pivo následovně:

Dobry specialek...ale na pozadi mi tam vadi nejaka zvlastni chut...proto hodnotim 7/10

7
Miroslav S.

okomentoval před pivo následovně:

Skvělý s svěží skřítek z Belgie.

8
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Blonďatý belgický trpaslík s osmiprocentní alkoholovou náloží. Celkem má říz i při vyšší sladkosti a ten alkohol růžky zase tak moc nevystrkuje, jak by se mohlo podle voltáže zdát.

7
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Pivo je silné, ale přesto osvěživé. V tomto zlatém pivu se občas projeví v chuti a vůni přemíra koriandru, ale je v rovnováze s medovou a sladovou chutí.

7
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Pšeničné belgické pivo s vysokým obsahem alkoholu (8%) a přídavkem koriandru. Macatá malá láhev s trpaslíkem rozhodně pivo neevokuje, dalo by se splést s čímkoliv v řadě od maggi pro děti, přes borůvkový sirup až k mrkvové limonádě, až tak pro pivo netypicky a infantilně ta butylka vypadá. Uvnitř ní je ovšem na můj vkus až příliš silné pšeničné pivo. Pšenku mám rád pro její obvykle svěží, lehkou, ovocnou chuť a skvělou splavnost. Toto je ale velmi hutné, a byť chuť i vůni typickou pro pšeničná piva obsahuje, tak množství alkoholu vše přebíjí. Takže vhodné nikoliv v létě ku zapití žízně z námahy, ale o Vánocích ku zapití cukroví a zajištění brzké náladičky.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí La Chouffe

Jak se pije La Chouffe v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Plzeňský kraj 1 60,00 Kč 1