| Vážené hodnocení |
6.2
|
|---|---|
| Průměrné hodnocení |
6.2
|
| Celkem vypitých piv | 263 |
| Točených piv | 229 |
| Lahvových piv | 34 |
| Plechových piv | 0 |
| Kraj | Vypitých piv | Průměrná cena | Hospod, kde pivo točí |
|---|---|---|---|
| Praha | 22 | 57,00 Kč | 8 |
| Jihočeský kraj | 15 | 54,00 Kč | 6 |
| Jihomoravský kraj | 18 | 55,00 Kč | 2 |
| Královéhradecký kraj | 1 | 0,00 Kč | 1 |
| Moravskoslezský kraj | 2 | 35,00 Kč | 1 |
| Plzeňský kraj | 89 | 50,00 Kč | 18 |
| Středočeský kraj | 6 | 65,00 Kč | 4 |
| Ústecký kraj | 1 | 79,00 Kč | 1 |
| Vysočina | 7 | 49,00 Kč | 1 |
| Zlínský kraj | 4 | 32,00 Kč | 3 |
Pivní P. okomentoval před pivo následovně:
Nefiltrovaný, nepasterizovaný, spodně kvašený světlý ležák. Klasické české pivo s lahodnou plností, vyváženou chmelovou chutí, jemným řízem a zlatavou barvou.
Jan Č. okomentoval před pivo následovně:
Není špatná.
Tom K. okomentoval před pivo následovně:
Lehce zakalená jantarová barva, střední pěna. Vůně syrový chmel, chuť sladová, pečivová. Obs.alk.4,5% obj. Slušně pitelné.
mipek okomentoval před pivo následovně:
Velmi dobrý, mírně hořký a pitelný světlý ležák, spodně kvašený, nefiltrovaný a nepasterizovaný.
Vlastimil M. okomentoval před pivo následovně:
Restaurační pivovar Nepomuk. Klasický ležák s obsahem alkoholu 4,5 % objemu. Tmavší zlatá barva, lehce zakalené. Pěkná světlá pěna, dobře drží. Vůně sladová, lehce chmelově bylinná, kořenitá, náznak citrusů. Chuť sladová, lehce bylinná, trochu obilná a nasládlá. Střední až nižší jemný říz, střední až lehce vyšší plnost těla. Hořkost je střední, doznívání delší, sladové, chmelově kořenité, lehce bylinné, trochu citrusové (kůra, grepy).
Chmelníček okomentoval před pivo následovně:
Nefiltrovaný, nepasterizovaný, spodně kvašený světlý ležák. Klasické české pivo s lahodnou plností, vyváženou chmelovou chutí, jemným řízem a zlatavou barvou. Pivo je vařeno tradiční metodou. Vyšší, ale lahodná hořkost piva, je dosažena trojitým dávkováním chmele. Klasické hlavní kvašení a dlouhé zrání dodávají pivu vyrovnanou chuť a pitelnost.