Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.5
Průměrné hodnocení
4.5
Celkem vypitých piv 9
Točených piv 0
Lahvových piv 9
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Lubos M.

okomentoval před pivo následovně:

Tak tady nevím, ale pro mě rozhodně jeden z nejhorších pivních mixů. Jediným plusem může být opravdu ta pivní chuť, a chmel. Bohužel v Krumlově ještě nepiřšli na to, že radlery se dají vyrábět na přírodní bázi. Koncentrát, ze kterého pivo vyrábějí, obsahuje mimo jiné sladidla aspartam, acesulfam K, sacharin. Právě tato sladidla jsou opravdu v chuti hodně cítit a kazí velmi celkovou chuť piva. Přitom by se daly snadno nahradit buď obyčejným cukrem, nebo stevií. Ve složení není uveden konzervant, ale pivo má velmi dlouhou trvanlivost - přes 1 rok - takže určitě tam nějaký být musí. Pokud něco udělá Eggenberg s tím složením, (i za cenu zvýšení ceny), tak to může být dobré pivo, ale osobně děkuji, chemický koktejl opravdu pít nechci a nebudu. Bohužel i jejich limonády jsou plné umělých sladidel a v některých případech i umělého barviva. Přijde mi, že zatímco ostatní pivovary už pochopily, že s chemií v pivu nepochodí, Eggenberg na tento objev teprve čeká. Za sebe rozhodně nedoporučuji, právě díky složení.

2
Knajpíno von Bierer

okomentoval před pivo následovně:

Jeden z mála citronových radlerů, u kterého je dobře cítit po polknutí pivní chut a aroma chmele. Jeden z nejlepších citonových beer mixů.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Eggenberg 8° Citronový

Jak se pije Eggenberg 8° Citronový v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihočeský kraj 1 30,00 Kč 1