Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
7.8
Průměrné hodnocení
8.8
Celkem vypitých piv 33
Točených piv 16
Lahvových piv 16
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Pivo barvy tmavě měděné nabízí aroma v kombinaci malin a granátového jablka, lehce kořeněné. V základu chuti je sladkokyselé s tóny ovoce v doznívání suché chuti. Skvělé pití, osvěžující i možné k použití jako aperitiv.

7
Barba

okomentoval před pivo následovně:

Styl: oude bruin .Točené v BeerGeekBaru. Neskutečně dobré.

10
Pike

okomentoval před pivo následovně:

Tohle je i na Belgii slušná extravagance. Bohatá pěna, chuť a vůně připomínající zkvašený mošt z tmavého ovoce - tmavé hrozny, červený rybíz, višně. Hádám, že by málokdo věřil, že toto pivo není nijak dochucováno. A docela se bavím představou, co by na ně říkal průměrný ortodoxní český pivní znalec, jehož rozhled končí u Starobrna a Radegastu. ;-)

9
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

L. Dříve: L8, L9, L8, L10, L8, L9. 6,2%. Je dobré ho nechat vyzrát v lahvi, čerstvé bývá disharmonické. Vichte. Jsem rád za všechny nové chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju. honza(zavináč)vybranavina.cz “Duchesse (vévodkyně) de Bourgogne” is an ale of mixed fermentation. It is a sweet-fruity ale with a pleasant fresh aftertaste. This ale is brewed with roasted malts and with hops with a low bitterness. After the main fermentation and the lagering , the “Duchesse de Bourgogne” matures further for many months in oak casks. The tannins in the oak give the “Duchesse de Bourgogne” its fruity character. “Duchesse de Bourgogne” has a full, sweet and fresh taste : it is a ruby red jewel of 6.2 % alc. vol., that best is served in a chalice-shaped glass between 8 and 12°C. A perfect beer . Type of beer : West-Flemish red brown ale Color : ruby red Fermentation : mixed fermentation Alcohol : 6.2 % alc. vol. Wort extract : 16 Hl°Plato

9

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Verhaeghe Duchesse De Bourgogne

Jak se pije Verhaeghe Duchesse De Bourgogne v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 6 100,00 Kč 5
Jihomoravský kraj 13 62,00 Kč 4
Královéhradecký kraj 1 160,00 Kč 1