Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Schneider Weisse.
Vážené hodnocení
7.1
Průměrné hodnocení
7.3
Celkem vypitých piv 80
Točených piv 53
Lahvových piv 26
Plechových piv 0
Schneider Weisse

Recenze & komentáře

Václav T.

okomentoval před pivo následovně:

Moc silné až vinné. Ve větším množství pitelná to není možná už jen při 12% alkoholu. Takhle silnou pšenici jsem ještě neměl.

6
Žampijón

okomentoval před pivo následovně:

Velice silné a hutné pšeničné pivo.V chuti lehce banány a švestky,trochu karamel nebo čokoláda.Pivko hodně intenzivní,třetinka úplně stačí.Velmi zajímavý a chutný kousek.

8
Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Barva tmavě mahagonová, ve vůni se projevují banány, sušené ovoce, zralé švestky spolu s výrazným alkoholem. Kyselost je nižší s krémovou sladkostí, lehce čokoládové, výrazné doznívání banánových a lehce čokoládových tónů. Takhle chutná luxusní pivo.

7
Barba

okomentoval před pivo následovně:

Velmi, velmi silné a velmi, velmi sladké. Pro mě zajímavý zážitek.

7
Dan K.

okomentoval před pivo následovně:

Fakt sila. Dvanact procent alkoholu, ktery ale z piva nevystupuje a nerusi chut piva. Chut je intenzivni, hodne sladka, visnova. Velmi originalni vyrobek, ktery spise nez pivo pripomina ovocny ci bylinny liker.

7
ACMik

okomentoval před pivo následovně:

Megahutná pšenice s konzistencí i chutí melasy a alkoholem jak víno. Zajímavé ochutnat!

7
Jan K.

okomentoval před pivo následovně:

Vymražovaná pšenice s vysokým obsahem alkoholu. Alkohol je z piva poměrně cítit, ačkoliv si myslím, že vzhledem k obsahu je to ještě dobré. V chuti jsou zejména zralé banány. Pivo je velice hutné. Pro mě velice dobrá pšenice; nicméně není na dlouhé pití - těch 0,2l na večer úplně stačí.

9
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

T. Dříve: 6. 12 % alkoholu. Kelheim. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

6
TomT

okomentoval před pivo následovně:

Tak toto je pivo, kvůli kterému je plno lidí schopno čekat frontu před otevřením Netopýra. Vyrábí se zajímavým způsobem, který zahrnuje zmražení na teplotu kolem -25 °C a pak odebírání ledu, aby bylo silnější a více výraznější po všech stránkách (velmi zjednodušeně napsáno, sám tomu taky úplně nerozumím). Ačkoliv jsem se těšil na velkou variaci chutí a vůní, sám jsem tam našel jen… no… banán a alkohol. Tyto dvě složky jsou v chuti i vůni opravdu nejvíce výrazné. Po napití jsem možná měl pocit, že tam jsou i nějaké lehce karamelové a švestkové tóny, nicméně opravdu velmi slabě a všechno mi po polknutí přebíjela alkoholová hřejivost. Celkově velmi zajímavé a výrazné pivo, ale pro mě už je až moc silné.

8
Rendy

okomentoval před pivo následovně:

Vynikající pivko, ale tedy, už je tam ten alkohol opravdu znát :D jak když pijete panáka. Takže na koštovačku v 0.2l mohu doporučit.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Schneider Aventinus Weizen-Eisbock

Jak se pije Schneider Aventinus Weizen-Eisbock v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 16 57,00 Kč 6
Jihomoravský kraj 38 65,00 Kč 6
Zlínský kraj 1 59,00 Kč 1