Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Volt.
Vážené hodnocení
6.6
Průměrné hodnocení
6.8
Celkem vypitých piv 21
Točených piv 16
Lahvových piv 5
Plechových piv 0
Volt

Recenze & komentáře

Pp

okomentoval před pivo následovně:

V roce 2020 jsme byly celorepublikovou organizací SPP (sdružení přátel piva) zvolení jako 3. nejlepší minipivovar roku! V roce 2021 jsme zíkali dokonce 1. místo, tedy nejlepší minipivovar roku! V roce 2022 se nám titul minipivovark roku podařilo obhájit! Náš team je tvořený: Sládek: Martin Palouš Podsládek: Václav Havel

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Pivo se světle zlatou barvou s jemným zákalem. Ve vůni i v chuti je cítit uzrálý banán, s jemným aroma hřebíčku. Povedená a dobře pitelná pšenice.

7
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Bavorská pšenice (weizen): Pivo má světle zlatou barvu s jemným zákalem. Ve vůni, ale i v chuti je cítit uzrálý banán, s jemným aroma hřebíčku. Tato pšenice je velmi krásně pitelná a zákal, který zde je není způsoben jen kvasnicemi, ale i bílkovinami které se nalézají v pšeničném sladu. chmely: Perle, Magnum slady: pšeničný, plzeňský, caramünch Alkohol: 5,0% IBU (hořkost): 8 Zákonná kategorie: světlé svrchně kvašené pšeničné pivo Receptura: Martin Palouš

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Svrchně kvašené pšeničné pivo v bavorském stylu Hefeweizen. Charakteristické svým zákalem, velmi nízkou hořkostí a výrazným aroma banánů a hřebíčku. Vařeno ze tří druhů sladu s převahou sladu pšeničného (dále plzeňský a karamelový). Chmeleno německou odrůdou chmele Magnum.

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Volt 12° Akumulátor

Jak se pije Volt 12° Akumulátor v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 2 66,00 Kč 1
Královéhradecký kraj 2 42,00 Kč 1
Liberecký kraj 4 0,00 Kč 1
Pardubický kraj 1 35,00 Kč 1
Zlínský kraj 6 45,00 Kč 3