Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.8
Průměrné hodnocení
7.3
Celkem vypitých piv 15
Točených piv 3
Lahvových piv 12
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

Bohuslav L.

okomentoval před pivo následovně:

Barva světle žlutá, silně zakalené, kde v aromatu figuruje citrónová a pomerančová kořeněná kůra. Hořkost koriandru s lehčí peprností v závěru má suché doznívání.

5
Sally

okomentoval před pivo následovně:

...vynikají chuť jsem předpokládal, ale ještě lepší čichový zážitek mě příjemně překvapil. Doporučuji nechat "zteplat" na pokojovou teplotu, aby vůně náležitě vynikly

9
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

L. Dříve: 10, 9, 10, L9, L9. Nádherné pšeničné pivo s neuvěřitelně dlouhou perzistencí chuti. Díky licenci od pivovaru Celis v texaském Austinu ho vyrábí belgický Van Steenberge. Hoegaarden je belgický pivovar založený v roce 1966 Pierrem Celisem v Hoegaardenu, vyrábějící pšeničné pivo. Po požáru v roce 1988 byl prodán pivovaru InBev, sídlícímu nedaleko Leuvenu. Pierre Celis se odstěhoval do Spojených států, kde v Austinu založil pivovar Celis. Celis white is originally a Belgian beer. Pierre Celis brewed it for years as the “White from Hoegaarden”. He founded a new brewery in Austin, Texas (USA) later on and put in 1992 the Belgian whitebeer, brewed according to the age-old recipe, on the American market under the name CELIS WHITE. Brewery Van Steenberge gained the exclusive right to brew and distribute in our region. CELIS WHITE is a white wheat top-fermented beer with a touch of fruit and herbs. If served cold, it gets a blurred white appearance and a suprising light taste.

8

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Celis White

Jak se pije Celis White v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 2 89,00 Kč 3
Jihomoravský kraj 4 26,00 Kč 3