Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
5.4
Průměrné hodnocení
5.1
Celkem vypitých piv 44
Točených piv 7
Lahvových piv 20
Plechových piv 14
Beer icon

Recenze & komentáře

Gregis

okomentoval před pivo následovně:

Celkem dobré a chuťově zajímavé ruské pivo z Petrohradu.

6
JanM

okomentoval/a před pivo následovně:

Celkem plytké a vodové pivo s mírně sladkokyselou chutí. Nic extra...

4
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Lehké, aromatická pivo s velice rafinované chuti. Barva světlá, pěna hustá, ale rychle opadá. Pivo má jedinečnou chuť a nejjemnější aroma. Stupňovitost 12,5°. Obsah alkoholu 5,4 % objemu.

5
mrLotus

okomentoval před pivo následovně:

Vaří v Baltika pivovaru (Baltic Beverages Holding - Carlsberg) Barva sláma,čiré,sycené.Pěna střední,opadla. Vůně slad,obilí,sláma,kukuřice. Chutˇ lehce citron,jablko,slad,obilí. Obsah alk.5,5%. Oficiálně(Baltika 7 Eksportnoe (export)) Koupeno v H+B UK.

4
Patrick73

okomentoval před pivo následovně:

Legendární pivo z Ruska. Slyšel a četl jsem o něm hodně dobrého i zlého, toho druhého kupodivu od samotných Rusů. Konečně jsem ochutnal. Překvapila mě velmi světlá barva. Pěna napřed bohatá, rychle ale mizí. Chuť na první napití vynikající, s blížícím se dnem sklenice se ale trochu přepije. Víc než jedno bych asi nedal. Na první chuť lehké a osvěžující, dojezd hořký s výrazným podtónem chuti samotného alkoholu. Připomínalo mi Tuborg.

5
Vincent68

okomentoval před pivo následovně:

Fľaša z Metra 0,5 l. 12.5° stupňové ruské pivo zo St. Petersburgu, určené na export. Zaujímavá fľaša, perfektný uzáver, pivo sa dá ľahko otvoriť aj bez otváráku. Vôňa jemná, príjemná, farba svetlá, pena hustá, ale "jarová" a rýchlo opadá. Chuť nevýrazná, ale pivo je prekvapivo piťeľné.

5
Martin K.

okomentoval před pivo následovně:

Baltiku jsem sháněl docela dlouho. Hm, byla přesně taková, jakou bych jí čekal. Má až překvapivě světlou barvu. Taková nějaký stereotyp mladé rusky, která hned po nabytí jakési dospělosti zamíří do laciného porna.

5
CuRve

okomentoval před pivo následovně:

Toto ruské pivko jsem si zakoupil na zkoušku v Ruském marketu v Pardubicích. Celkem dobré a chuťově zajímavé.

6
Qasa ..

okomentoval před pivo následovně:

L. Petrohrad. Jsem rád za všechna nová piva a chutě, které objevím a kdykoliv si o nich rád podebatuju (nejlíp ovšem s půlitrem v ruce). qasa(zavináč)email.cz

6

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Baltika 7 Premium

Jak se pije Baltika 7 Premium v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Jihomoravský kraj 1 0,00 Kč 1
Olomoucký kraj 1 30,00 Kč 1
Ústecký kraj 1 50,00 Kč 1