Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Vážené hodnocení
6.1
Průměrné hodnocení
6.0
Celkem vypitých piv 17
Točených piv 7
Lahvových piv 10
Plechových piv 0
Beer icon

Recenze & komentáře

L B

okomentoval před pivo následovně:

Manuka je původní novozélandská léčebná rostlina. V překladu z maorštiny znamená „Cítím se dobře.“ Pivo Rojc jsme obohatili právě lístky manuky, a tak se pojďme po tomto pivu cítit víc než DOBŘE! Netypická nasládlá chuť, kterou bych přirovnal ke švestce.

6
Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Pil jjsem z PET a asik nebylo nejčerstvější. Nechutnalo mi to, nuda jak na Sibiři. Příště zkusím ochutnat v těch "prdelkovicích", kde se pivo vaří.

4
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Řemeslný pivovar Rojc Rozdrojovice. Polotmavá ale s obsahem alkoholu 5,0 % objemu. Manuka je novozelandská rostlina. Divná chuť, nezaujalo.

6
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Kde se v Rozdrojovicích vzala manuka? Během naší návštěvy Nového Zélandu jsme navštívil místní pivovar Mussel Inn, kde právě manuku do piva přidávají.A co že je ta manuka? Známa také jako balmín metlatý, je pěstována pro její léčivé účinky - manuka působí jako antioxidant, tato její vlastnost přetrvává i v pivě.

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Jde o světlý ležák ochucený manukou. A co je to ta manuka? Známa je také jako balmín metlatý, je pěstována pro své léčivé účinky. Působí jako antioxidant a tato její vlastnost přetrvává i v pivě. Pivo, které inspirovalo pivovarníky z Rojcu, se jmenuje Captain Cooker neboli Novozélandské divoké prase, které se vaří v pivovaru Mussel Inn. "Captain Cookers" jsou prasata, která byla vypuštěna do přírody po příjezdu kapitána Jamese Cooka. Manuku ručně sbírá a posílá do ČR Andrew Dixon právě z pivovaru Mussel Inn.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Rojc 13° Manuka Full Moon Ale

Jak se pije Rojc 13° Manuka Full Moon Ale v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 2 48,00 Kč 1
Jihomoravský kraj 4 63,00 Kč 4
Zlínský kraj 2 10,00 Kč 1