Chybí ti zde ikonka tvého oblíbeného piva / pivovaru? Pošli mi odkaz na oficiální stránku pivovaru, kde je logo volně ke stažení. Pokud jste přímo zástupce pivovaru, zašlete mi logo na e-mail včetně souhlasu s jeho použitím na Pivním deníčku a já logo rád přidám.
Zobrazit všechna piva značky Pivečka.
Vážené hodnocení
7.3
Průměrné hodnocení
7.6
Celkem vypitých piv 30
Točených piv 17
Lahvových piv 13
Plechových piv 0
Pivečka

Recenze & komentáře

Canisterapeut

okomentoval před pivo následovně:

Výtečné jednochmelové pivo, Cascade v něm jde cítit opravdu významně, a to je dobře. Pivo mě velmi chutnalo a je silně pitelné.

9
Popíječ piva

okomentoval před pivo následovně:

Jsem popíječ piva a nestraním se žádných stylů.Ať jde o pivo spodně,či svrchně kvašené,tak si zaslouží mou pozornost,A jak už mnozí z nás v životě zažili,někdy chutná a někdy je to s chutí dost na hraně.

7
mipek

okomentoval před pivo následovně:

Cascade je skvělej chmel. Všichni ho mají rádi a tak se pěstuje po celém světě. Bude rozdíl mezi jednotlivými zeměmi, kde se pěstuje?

7
Tom K.

okomentoval před pivo následovně:

Vaří pivovar Pivečka v Čechyni u Rousínova. Láhev 0,7 l. Vůně chmel, jablka, brusnice. Medová barva a hustá bílá pěna. Chuť hořká, medová, broskvová. IBU 52, EBC 9, obs.alk. 6.7% obj. EPM 15%. Silná, hořká americká IPA. Ujde.

6
Pp

okomentoval před pivo následovně:

Pivovary v ČR loni uvařily 20,1 milionu hektolitrů piva, výstav tak meziročně klesl o 6,9 procenta. Snížila se i spotřeba na obyvatele, každý Čech loni vypil v průměru o sedm litrů méně. Celková spotřeba piva na hlavu tak klesla na 135 litrů, což je nejméně od 60. let minulého století. V úterý o tom informovali zástupci Českého svazu pivovarů a sladoven.

9
Pp

okomentoval před pivo následovně:

Pivo je kvašený alkoholický nápoj hořké chuti vyráběný v pivovaru z obilného sladu, vody a chmele pomocí pivovarských kvasinek, který se těší značné oblibě v Česku i v zahraničí. Na území Česka se jedná o nejkonzumovanější alkoholický nápoj.

7
Chmelníček

okomentoval před pivo následovně:

Cascade je skvělej chmel. Všichni ho mají rádi a tak se pěstuje po celém světě. Bude rozdíl mezi jednotlivými zeměmi, kde se pěstuje? - No tak to vyzkoušíme a uvidíme. Tak vznikla série piv Cascade IPA. U každé várky je vyznačena země původu chmelu - zkratkou na sudech, vlajkou na lahvích. Hořkost 52 IBU Alkohol 6,7 % v.

8
Vlastimil M.

okomentoval před pivo následovně:

Jednochmelový a velice povedený speciál s obsahem alkoholu 6,7 % objemu.

8
L B

okomentoval před pivo následovně:

Voňavá IPA po citrusech a květech, chuťově vyvážená. Velmi povedená.

7

Přidat recenzi

Pro přidávání komentářů musíš být přihlášen.

Mapa četnosti hospod, kde točí Pivečka 15° Cascade IPA

Jak se pije Pivečka 15° Cascade IPA v České republice

Kraj Vypitých piv Průměrná cena Hospod, kde pivo točí
Praha 1 45,00 Kč 1
Jihomoravský kraj 11 62,00 Kč 6
Středočeský kraj 2 47,00 Kč 1
Zlínský kraj 8 25,00 Kč 1